Locatie

De Canal Escape - Hét grachtenspel van Den Bosch


Aantal personen: 20 - 100


Prijs: Vanaf €47,50 p.p. incl. BTW

De Canal Escape - Hét grachtenspel van Den BoschDe Canal Escape - Hét grachtenspel van Den BoschDe Canal Escape - Hét grachtenspel van Den BoschDe Canal Escape - Hét grachtenspel van Den Bosch

Meer informatie aanvragen

U gaat te voet en te water; probeer met uw team te ontsnappen uit de Bossche grachten en straten! Den Bosch heeft haar charme mede te danken aan de kanalen die om- en door Den Bosch te vinden zijn. Het is prachtig om te zien, maar om direct de weg te vinden, is nog niet zo eenvoudig. Het gevaar om hopeloos verdwaald te raken, ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd of gewandeld, maar is het uw taak om samen met uw team als eerste te ontsnappen uit de straten en de wateren van Den Bosch. De Canal Escape Game – het leukste escape-grachten-stadsspel van Den Bosch –  begint NU!

Te voet en te water door Den Bosch…

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt. Voor u het weet, bevindt u zich met uw team in een elektrische sloep of bent u al hopeloos verdwaald in de binnenstad. Aan variatie in dit arrangement geen gebrek, aangezien u zowel te voet als per sloep moet proberen te ontsnappen in dit spannende stadsspel.

Uitgerust met onze smartphone en een speciale ‘Canal Escape App’, een plattegrond en diverse hulpmiddelen, trotseert u zowel de binnenstad als de kanalen van Den Bosch. Denk aan de historische Smalle Haven, de Dieze, de Brede Haven, het centrum over de gehele Stadsdommel, en de Aa rondom het fort ‘de Citadel’ uit 1637.

U ontkomt er niet aan, binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is het zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaat uw team ontsnappen? Nou…

De Canal Escape in Den Bosch is inclusief:

  • Een elektrische fluisterboot/sloep met kapitein per team
  • Programma 1 uur te voet en 1 uur per boot per team
  • Eén smartphone, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Digitaal foto album met actie foto’s die worden gemaakt tijdens het uitje
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en diner mogelijkheden in Den Bosch.


Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1318 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4