Locatie

The Utrecht Canal Escape


Aantal personen: 20-100


Prijs: Vanaf €47,50 p.p. incl. BTW

The Utrecht Canal EscapeThe Utrecht Canal EscapeThe Utrecht Canal EscapeThe Utrecht Canal Escape

Meer informatie aanvragen

Utrecht staat bekend om haar mooie grachten en bruggen. Prachtig om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer… Vandaag wordt er niet rustig gedobberd, maar is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen uit het web van de Utrechtse grachten. De Utrecht Canal Escape begint NU!

Bij de plenaire introductie worden de teams door onze spelbegeleiding bekend gemaakt en voor u het weet, bevindt u zich in een sloep met uw team. Alleen uitgerust met een smartphone met ‘Canal Escape App’, plattegrond en spelmaterialen trotseert u de Utrechtse wateren.  U ontkomt er niet aan want binnen no-time bent u al verdwaald, hopeloos verdwaald… Nu is zaak om uw hoofd koel te houden en samen met uw team orde op zaken te stellen. Hoe gaan wij ontsnappen? Nou…

Allereerst door de speltelefoon goed in de gaten te houden en de aanwijzingen op te volgen. Door middel van het oplossen van raadsels, het verzamelen van puzzelstukken en door het leggen van de juiste verbindingen lukt het misschien uw team wel om de andere teams te snel af te zijn en als eerste te ontsnappen aan het Utrechtse waterdoolhof! De speciaal ontwikkelde Canal Escape App triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties. Aan elk team de taak om de punten te lokaliseren op de kaart en de juiste aanwijzing te verzamelen, op de juiste plek. Misschien ligt het slotstuk wel onder de volgende kleine brug? Alles kan een aanwijzing zijn!

Een uniek vaar-spel op de Utrechtse grachten: geen puzzeltochtje met standaard vragenlijstjes, maar zélf varen met milieuvriendelijke, elektrische sloepen dwars door Utrecht. De vaarroute wordt door uw teams zelf bepaald, want uw team bestuurt zelf de sloep!

In een nabij gelegen gezellige horecalocatie, waar een verfrissend drankje klaar staat (misschien een Muider schippertje?) komen alle teams samen voor de prijsuitreiking.

 

The Utrecht Canal Escape is inclusief:

  • Een elektrische fluisterboot/sloep per team
  • Eén smartphone, App en andere spelmaterialen per team
  • Professionele spelbegeleid(st)er
  • Drankje en snack voor onderweg
  • 1 consumptie per persoon (bier, fris, wijn)
  • Originele prijs voor het winnende team
  • Teambuilding en fun op het water

Het is natuurlijk mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden. Vraag bijvoorbeeld naar de lunch-, borrel/proeverij- en dinermogelijkheden in Utrecht.

Dit uitje is ook te boeken in Amsterdam, Den Haag, Alkmaar en Haarlem

Heb je interesse in dit groepsuitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

Door op de onderstaande knop te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring.

Dit groepsuitje heeft nog geen recensies, schrijf de eerste!

Schrijf zelf een recensie
1314 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4