Ontdek Zeeland en geniet van de mooie stranden. Wil je nog nagenieten van het heerlijke zomerse weer? Dan zijn de stranden met helder water en gezellige eettentjes een aanrader. Boek een eigen vakantiehuisje of hotel voor een weekendje weg. Ontdek de rijke natuur en geschiedenis van Zeeland. Leuke plekken om te bezoeken zijn o.a. Domburg, Renesse, Goes, Oostkapelle en Yerseke. Elke plek heeft zijn eigen karakter. In Yerseke zijn de meest verse zeevruchten te vinden, daarentegen is Goes de plek om een middagje te shoppen. Bezoek Domburg voor het heilzame zeewater. Daarnaast heeft Zeeland diverse toffe groepsuitjes en teamuitjes. Lees verder voor tips en de Zeeuwse gezelligheid in deze blog.

Blokarten

Een snelle en makkelijke beachsport die zeer populair is op dit moment is blokarten. Leuk voor jong en oud. Binnen 5 minuten race je in Blokarts over het strand met soms snelheden tot wel 90 km per uur. Adrenaline en spektakel zijn bij deze activiteit gegarandeerd. Dankzij de materialen en ervaren instructeurs kan iedereen deze strandsport beoefenen. Laat je meevoeren door de wind, het brede strand en de zon.

Escape the City

Wanneer je liever op verkenning gaat in de stad is Escape the City een tof uitje. De technische recherche loopt op jullie af, al snel wordt duidelijk dat de burgemeester van de stad is vermoord. De politie beschouwd jullie als hoofdverdachten. Jullie mogen de stad niet verlaten, zolang jullie niet weten wie de echte dader is. Gewapend met een officiële app game en een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie in teams de stad in. De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Welk team weet deze moordzaak op te lossen en ontsnapt uit de stad?

Ter land, ter zee en in de lucht

Wil je een combinatie van activiteiten op het land, in de lucht en op het water? Dan is deze activiteit iets voor jou. In groepen ga je verschillende uitdagende activiteiten uitvoeren. Uiteraard onder begeleiding van ervaren instructeurs. Denk hierbij aan powerkiten, outdoor lasergamen, graffiti workshop, zandsculpturen, beachvolley of rib-boot varen. Aan jullie de keuze hoe jullie de dag indelen. Na afloop is er de mogelijkheid om een hapje en drankje te nuttigen bij de dichtstbijzijnde beachclub. 

Have fun in Zeeland!

28 August 2020, Jarno van TeamUitstapje