chevron_leftTerug naar overzicht

Workshops: vol humor en fun

1
0
Bedrijfsuitje

Het Geheim van de Baron

arrow_forward_ios
favorite
143
0
Bedrijfsuitje
favorite
180
121
Bedrijfsuitje

Hippie Road Trip & BBQ

arrow_forward_ios
favorite
6
0
Bedrijfsuitje

Shoot m Up

arrow_forward_ios
favorite

Lachen is toch het mooiste wat er is? Beleef een workshop vol lachen, gieren en brullen. Deze groepsuitjes zijn ideaal als bedrijfsuitje of teambuilding. In deze blog lichten we een top 3 met hilarische workshops uit.

Comedy workshop
In deze Comedy Workshop leer je in 2 uur van een professionele stand-up comedian om een te gekke show te geven. Je begint kort met een theoretisch gedeelte. Daarna ga je aan de slag met je eigen ‘one minute of fame’. Wie durft er wel en wie durft er niet? In groepjes leer je de kneepjes van het vak. Er komen tijdens de workshop de volgende onderwerpen aan bod: Hoe vertel je een grappig verhaal? En hoe laat je grappen binnenkomen bij het publiek? Deze comedy workshop is ideaal als interactief teambuildingsuitje. Humor brengt namelijk iedereen samen. Het is wel belangrijk dat je een grapje moet kunnen, uiteraard binnen de grenzen. Individueel of als groep ben je even een echte stand-up comedian. Een middag lachen gegarandeerd!

Tai Chi en de kunst van communiceren
Wil je een middag lachen? Ga dan voor een workshop Tai Chi. Het wordt ook wel vergeleken met een soort Karate voor slakken. Het zijn vooral dynamische oefeningen die je samen met collega’s leert te hanteren. Een Tai Chi workshop is geschikt als bedrijfsuitje of energizer bij een evenement of vergadering. Veel Tai Chi oefeningen zijn op basis van de principes van de oude Chinese vechtkunst. Hierbij staat de kunst van communicatie centraal. De oefeningen zijn gericht op de harmonie in communicatie. De kunst is om de energie van de ander te gebruiken om terug te komen met een passende reactie. Dit zorgt voor veel ‘aha-ervaringen’ en zijn meteen toepasbaar in de dagelijkse praktijk. De workshop is door geheel Nederland mogelijk, zowel binnen als buiten. Optioneel kan er gekozen worden voor een dag arrangement, verzorgde picknick of dag wandeling tussen de duinen.

Filmteambuilding
Als laatste hebben we een filmteambuilding. Samen met collega’s vorm je een hechte filmcrew. Onder begeleiding van televisie- en filmprofessionals maak je een hilarische film, commercial, lipdub of tv-programma. Er zijn diverse filmtaken te verdelen zoals: regisseur, cameraman of -vrouw, acteurs en figuranten. Iedereen is dus actief bezig en heeft een eigen rol en taak. Jullie hebben zelf de regie en bepalen de inhoud, het genre en de uitstraling van de film. Tijdens de opnames is het ook lachen, gieren en brullen met collega’s.

03 February 2022, Roel van TeamUitstapje