chevron_leftTerug naar overzicht

Waarom een bedrijfsuitje in Amsterdam?

20
0
Bedrijfsuitje
share favorite
20
0
Bedrijfsuitje

La Casa de Papel VR Game

arrow_forward_ios
share favorite
9
0
Bedrijfsuitje

The Haarlem Canal Escape

arrow_forward_ios
share favorite
8
0
Bedrijfsuitje

Ik Hou van Holland Quiz

arrow_forward_ios
share favorite

Amsterdam, de stad waar alles kan! Dit zegt het eigenlijk al, want ons aanbod van bedrijfsuitjes in Amsterdam is enorm groot. In onze historisch rijke hoofdstad valt veel te zien en veel te doen. Er zijn veel redenen om jouw teamuitje in Amsterdam te organiseren. Naast de enorme aantrekkingskracht van onze hoofdstad voor veel bedrijven in het land, is een andere voor de hand liggende reden dat jullie bedrijf hier gevestigd is. Amsterdam zit vol culturele mogelijkheden, mooie grachten en bijzondere bezienswaardigheden. Vanwege de grote diversiteit is het dé stad om een stadsspel of arrangement te organiseren waar al je collega's blij van worden!

Ben jij verantwoordelijk voor het volgende bedrijfsuitje in Amsterdam? Het bedrijf waar je werkt zit natuurlijk vol met verschillende type collega’s die allemaal een eigen idee hebben van wat een leuk bedrijfsuitje is. Wij hebben een top 3 van leuke en interactieve stadsspellen in Amsterdam voor je gemaakt.

1. Geheimen van Amsterdam 
Amsterdam zit vol met onontdekte pareltjes. Tijdens het bedrijfsuitje Geheimen van Amsterdam kom je langs verborgen pleintjes, prachtige kerken en ontdek je de favoriete plekjes van de Amsterdamse locals. Weet jij samen met je team de meeste geheimen te ontdekken?

2. Wie is de mol | The Official Game

Tijdens dit officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje in Amsterdam draait het om spanning en vertrouwen. Wij hebben in samenwerking met IDTV het officiële Wie is de Mol bedrijfsuitje ontwikkeld. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. 

3. Canal Escape

Denk je aan Amsterdam, dan denk je aan onze bijzondere grachtengordel. Dit teamuitje in Amsterdam staat voor actie, uitdaging en spanning. Heerlijk rustig ronddobberen in een sloep zit er vandaag niet in! Onze Canal Escape is een escape room bedrijfsuitje maar dan outdoor en op het water. Lukt het jouw team om te ontsnappen uit het grachtenweb van Amsterdam?

Heb jij iets heel anders in gedachten, maar weet je niet precies wat je wil? Neem dan contact met ons op. Onze ervaren eventmanagers denken graag met je mee om het perfecte teamuitje in Amsterdam te organiseren!

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in Amsterdam en heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit. 

07 March 2022, Oesha van Uitjesbureau