chevron_leftTerug naar overzicht

Vrijgezellenfeest in Delft

24
0
Bedrijfsuitje
share favorite
154
0
Bedrijfsuitje
share favorite
97
0
Bedrijfsuitje

Laser Kleiduiven Schieten

arrow_forward_ios
share favorite
970
0
Bedrijfsuitje

Escape Diner

arrow_forward_ios
share favorite

Ben jij aan zet om het vrijgezellenfeest voor een vriend(in) te organiseren? In de stad Delft is genoeg te beleven. Overdag zijn er genoeg city games waar je uit kunt kiezen. In de avond kun je de gezelligste cafés van de stad bezoeken om samen te feesten. In deze blog hebben we een aantal middagactiviteiten op een rijtje gezet.

Gekkenhuis vrijgezellenuitje

Ga de binnenstad in met een camera om de meest hilarische en uitdagende opdrachten uit te voeren. Denk aan variërende opdrachten als ludiek dansjes of het eten van een rauwe ui. Door een spelbegeleider wordt je ontvangen en krijg je de speluitleg met alle benodigde materialen. Daarna is het tijd om de strijd aan te gaan in teams. Gedurende de challenges kun je de tegenpartij saboteren of uitdagen tot een challenge. Probeer de score van de tegenstander zo laag mogelijk te houden. Deze activiteit is ook leuk om te combineren met een lunch of diner. 

Expeditie Robinson – Avontuur in de stad

In het centrum van Delft strijden Kamp Noord en Zuid tegen elkaar voor de overwinning. Het spelprogramma is spannend en gevarieerd. Jouw overleving skills worden maximaal getest tijdens de challenges. Het programma begint met een korte introductie van de spelleider. Daarna is het tijd voor actie! Tijdens het spel worden jouw vaardigheden als jager, uithoudingsvermogen en creativiteit getest. Ook komt de beruchte eetproef aan bod. Bij de Eilandraad worden de verhoudingen flink op de kop gezet. Bij het finalespel zetten de teams alles op alles om te winnen. Na het spel is het tijd om een kroeg in te gaan om samen te proosten!

Stadquiz te Voet

Wil je het centrum van Delft op een leuke manier leren kennen? Deze stadsquiz is ideaal als middagactiviteit voor een vrijgezellenfeest. Je ontdekt de stad en tegelijkertijd beantwoord je vragen en voer je opdrachten uit. In teams ga je met een kaart op pad. Je bepaalt zelf welke locaties je als eerste gaat bezoeken en welke route je gaat lopen. Probeer als team zoveel mogelijk punten te scoren. Na afloop verzamelen alle teams zich in een café. Het spel duurt circa 2,5 uur.

Escape Diner

Lukt het jou om uit de handboeien te ontsnappen? In Escape Diner combineer je een heerlijk 3 gangendiner met diverse raadsels, puzzels en quizvragen. Jouw taak is om alle sleutels te verzamelen. Je krijgt allerlei cryptische quizvragen en puzzels om op te lossen. Ondertussen krijg je heerlijke gerechten geserveerd. Het spel duurt ongeveer 2,5 uur en is ook in het Engels mogelijk. Het spel is zowel in een restaurant als op eigen locatie mogelijk. Bij een Escape Diner op eigen locatie zal de catering door jullie zelf verzorgd moeten worden.

04 March 2022, Peer van TeamUitstapje