chevron_leftTerug naar overzicht

Valentijntips met je geliefde

Omdat Valentijnsdag voor de deur staat, wordt het weer tijd om iets te gaan plannen met je geliefde! Om dit wat gemakkelijker voor je te maken, hebben we alvast een paar optionele uitstapjes voor je op een rij gezet. Lees in deze blog een aantal romantische activiteiten.

Dinnershow in Breda

Deze dinnershow vindt plaats op een mooie en authentieke locatie. Vroeger is deze plek een schuilkerk geweest. Laat je meenemen naar één van de topshows door een prachtige cast van entertainers. Je krijgt deze avond een heerlijk 4 gangen-diner voor, afgewisseld met 5 showblokjes. Kortom, dit belooft een heerlijke avond te worden.

Optioneel bij te boeken: een drankarrangement voor €17,50 per persoon. Door dit drankarrangement af te sluiten kunt u een halfuur voorafgaand aan de dinnershow tot en met het einde van de dinnershow onbeperkt drank nuttigen! 

Blokarten

Zoek jij een uitje die in het teken van snelheid, avontuur en genieten van een ultiem gevoel van vrijheid? Kom racen over het strand in een speciaal ontwikkelde strandzeilwagen. Blokarten is genieten voor iedereen! Een geweldige activiteit en het mooie is dat iedereen het kan leren. Binnen 5 minuten rijd je al zelfstandig en aan het eind van de clinic kun je op 2 wielen een parcours afleggen en snelheden behalen tot 60 km/u. Blokarten is niet alleen voor waaghalzen, maar ook voor diegenen die het wat rustiger aan willen doen. Je kunt zelf de snelheid bepalen, hierbij hoef je geen sterke conditie te hebben om deel te nemen. Deze activiteit is dus ideaal voor een gemengd gezelschap van jong en oud en meer of minder sportief! 

Snorfietsen in de Peel

Waan je voor even terug in de ‘goeie ouwe tijd’ en maak een toertocht op een TOMOS snorfiets, de klassieke snorfiets uit de jaren zestig, door het prachtige landschap van Peel en Maas. Tijdens de tocht maak je o.a. kennis met het kanalenstelstel van de Noordervaart, het Neers Kanaal, het Deurnes kanaal en de Helenavaart! Deze kanalen waren aanvankelijk bedoeld ter afwatering van het veengebied en het voor het transport van de in de Peel afgegraven turf. Tegenwoordig vormen ze een prachtig natuurschouwspel en een druk bezochte locatie door sport en hobbyvissers.

Vanuit De Heere van Meijel kun je gedurende 2, 3 of 4 uur een klassieke TOMOS snorfiets huren en een toertocht maken door het prachtige landschap van Peel en Maas. Met jouw gezelschap stap je op deze gemakkelijk berijdbare snorfiets en vervolgens zoef je met een snelheid van ca 25 km/u door een open landschap van kleinschalige bosgebieden, afgewisseld met akkers en weilanden, peelkanalen en gezellige, gastvrije dorpen. Je kunt vele kilometers maken en genieten zonder moe te worden. Tijdens deze ritjes is er ook de mogelijkheid om te pauzeren op een van de vele terrasjes!

11 February 2022, Janine van TeamUitstapje