chevron_leftTerug naar overzicht

Unieke kinderfeestjes op een rij

De leukste kinderfeestjes organiseer je zelf! Maar met een beetje hulp van een toffe activiteit is het feestje zeker geslaagd en kun je de aanvulling vooralsnog zelf regelen. Ons aanbod kinderfeestjes zijn volgens de richtlijnen te boeken, zodat u hier zelf niet aan hoeft te denken.

 • Jongens tegen de meisjes

  Ken je het programma van tv? Tijdens dit supergrappige spel worden de verschillen tussen de jongens en de meisjes hét onderwerp van het feestje. Organiseer zelf een leuke locatie waar voldoende afstand gehouden kan worden en voor leuke aankleding, een beamer en tv-scherm, een super enthousiaste presentator en de meest hilarische rondes worden voor je geregeld. Sluit af met friet en snacks en het kinderfeestje is helemaal geslaagd!

 • Bubble voetbal

  Voetbal is natuurlijk altijd leuk! En als het dan ook nog corona proof kan is het al helemaal leuk. In onze bubble ballen speel je het traditionele voetbal spel waarbij je elkaar voortdurend koprollend en botsend trotseert. Een hilarisch fanatiek spel en de ouders hoeven zich ook nog eens geen zorgen te maken. Je kunt ravotten en over de kop gaan zonder enig schrammetje op te lopen.

 • Kamelenmelkerij

  Bezoek de enige Kamelenmelkerij van Europa tijdens een kinderfeestje. Via ons uitje kun je op de kamelenmelkerij heel wat arrangementen en activiteiten boeken, zodat het feestje helemaal naar jouw wens is samengesteld. Zo kun je op de boerderij een groepssafari boeken waarbij je allemaal leuke activiteiten met de kamelen en de kalfjes mag gaan doen. Denk hierbij aan het verzorgen, een rondleiding, kalfjes melken, kamelenmelk pannenkoeken bakken en je mag zelfs op een kameel zitten als je dat durft!

 • Short golf

  Super origineel en sportief: Short Golf, hét Golfspel voor kinderen. Heerlijk in de buitenlucht een golftoernooi speciaal voor kinderen. Na een groot glas ranja en de golfinstructies beginnen de kinderen met een heus golftoernooi. De golfsticks, de baan en de putten zijn helemaal kinderproof gemaakt en het programma is aan te vullen met een kindermenu waar frietjes natuurlijk niet bij mogen ontbreken!

15 December 2021, Danique van TeamUitstapje