chevron_leftTerug naar overzicht

Tropische uitjes in Eindhoven

7
0
Familiedag

De Zus van Tante Til !

arrow_forward_ios
favorite
134
0
Bedrijfsuitje
favorite
7
0
Bedrijfsuitje

CSI citygame

arrow_forward_ios
favorite
0
0
Bedrijfsuitje

Hilarische Hindernissen

arrow_forward_ios
favorite

Een tropisch uitje in Eindhoven gezocht? Hier moet je naartoe

Een bedrijfsuitje regio Eindhoven gezocht met een tropisch thema? Wij zochten uit wat de leukste tropische bedrijfsuitjes zijn. Van een echte beachclub tot aan een Salsa workshop, je kunt het allemaal vinden in dit artikel. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en kom erachter welke leuke tropische bedrijfsuitjes er zoal in regio Eindhoven te vinden zijn.

Ga naar Beachclub Sunrise

Als je graag een spetterend bedrijfsfeest voor je collega’s wilt geven, moet je zeker naar Beachclub Sunrise gaan. Ga samen met je personeel flyboarden, houd een borrel of pubquiz of ga voor een gezellige BBQ. Deze beachclub heeft diverse mogelijkheden te bieden en beschikt over een uitstekende sfeer. Je zal hier ongetwijfeld een onvergetelijke dag met je personeel beleven.  


Expeditie Robinson

Je kunt ook een anders dan anders bedrijfsuitje organiseren en bij Aloha Events terecht voor Expeditie Robinson met jouw team. Hierbij kunnen jullie jullie overlevingsvaardigheden testen, verschillende opdrachten doen en het opnemen tegen het concurrerende kamp. Ook de uithoudingsproef en eetproef komen hierin voor.

Cocktailworkshop

Je kunt ook een leuke cocktailworkshop met je team in regio Eindhoven volgen. Hierbij leren jij en je medewerkers de perfecte cocktails bereiden. Dit is dan ook een zeer populair personeelsuitje waarmee je de plank niet mis zal slaan. Ga eens op zoek naar aanbieders van cocktailworkshops in de regio.

Ga eten of feesten bij Santiago de Cuba

Ook een heel leuk idee is om te gaan eten of feesten bij Santiago de Cuba. Wat dacht je van een Havana Night of een Caribisch feest voor jou en je team? Bij Santiago de Cuba waan je je ongetwijfeld in tropische sferen en beleef je een avond die jij en je personeel niet zo snel zullen vergeten.

Volg een salsa workshop

Wil je lekker dansen met je personeel? Volg dan een salsa workshop. Hierbij leren jij en je team de basisbeginselen van salsa en hoe leuk deze dans wel niet is. Een salsa workshop wordt veel gekozen voor bedrijfsuitjes. En als je aansluitend nog een hapje samen gaat eten, is de avond al helemaal geslaagd.

Je weet nu wat de leukste tropische uitjes in regio Eindhoven zijn. Weet jij al welk tropisch uitje in Eindhoven je het meeste aanspreekt? Onderzoek bovenstaande tips eens wat meer of doe online wat meer inspiratie op. Wij wensen je een fijn bedrijfsuitje in Eindhoven toe!
14 September 2021, Geoffrey van LEQUAL