chevron_leftTerug naar overzicht

Top 5 vrijgezellenfeesten voor meiden

Ben je op zoek naar de tofste activiteiten voor een vrijgezellenfeest? Iedere bruid vindt het geweldig om een feest te organiseren om afscheid te nemen van het ‘vrijgezellenbestaan’. Je wilt graag een onvergetelijke dag organiseren, waar alle meiden het nog jaren lang over hebben. Wij zetten de top 10 tofste vrijgezellenfeest activiteiten voor jou op een rij. Ben jij klaar voor een onvergetelijke dag?

1. Moorddiner

Zoek je een spannend dinerspel voor het vrijgezellenfeest? Dan is het moorddiner het perfecte uitje voor jouw vrijgezellenfeest. Je krijgt een 3-gangen diner met een heerlijke wijntje of biertje. Tussendoor komt er een rechercheur langs die een vreemde moordzaak voorlegt. Teamwork is van groot belang, net als een beetje kunnen acteren. De organisator neemt kleren en attributen mee om in je rol te komen. Voor het dessert moet de zaak opgelost worden. Lukt het jouw team om de moordzaak op te lossen?

2. Crazy 88

Met het spel Crazy 88 heb je gegarandeerd een hilarische dag. Maak kennis met de strenge en interactieve jury Mr. X. Samen moet je de meest doldwaze oefeningen uitvoeren. De opdrachten zijn voor iedereen geschikt. De benodigdheden van dit spel zijn: een stadsroute, Crazy 88 opdrachten, een telefoon en een camera. Bovendien moet je een hoop lef, goede zin en humor meenemen!

3. One minute to win it

Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is dit spel echt iets voor jou. Binnen een minuut moet je allerlei behendigheidsspelletjes uitvoeren. Bij binnenkomst word je ingedeeld in verschillende groepen. Je komt erachter wie verrassende individuele kwaliteiten heeft of het snelste opdrachten uitvoert. Pak punten met de opdrachten en ga voor de hoofdprijs. Is jouw team snel genoeg?

4. Survive the never never

Dit is een uitdagend spel met een verhaal. Tijdens een rondvlucht over Never Never in de outback van Australië gaat het fout. Het vliegtuig stort neer en je bent terecht gekomen op een onbewoonde wereld. Samen moet je ontsnappen door doe- en denkopdrachten uit te voeren. Welk team heeft het snelste een noodsignaal klaar, levend het moeras overgestoken en op kangoeroes gejaagd? Overleef alle typisch Australische beproevingen. Een spannende survival vrijgezellendag om nooit te vergeten!

5. Biesbosch adventure

Zoek je een prachtige locatie voor een avontuurlijke dag? Ga dan op Biesbosch Adventure in de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch. Dit uitje kan volledig op maat gemaakt worden en samengesteld worden naar jouw wens. Wil je kanovaren, zeilen, klimmen, survival, kickbiken of lasergamen in de natuur? Er zijn nog veel meer activiteiten mogelijk om jouw vrijgezellendag tot een groot succes te maken.

Wil je graag een vrijgezellendag voor de mannen organiseren vol activiteiten, bier en fun? Lees dan deze blog voor tips.

11 December 2019, Janine van TeamUitstapje