chevron_leftTerug naar overzicht

Top 5 sportieve teamuitjes

Nederland heeft al een aantal gouden, zilveren en bronzen medailles binnengehaald. Wil jij als een echte Olympiër ook sportief bezig zijn? Organiseer dan een sportief teamuitje en ga samen actief aan de slag. Wij bieden diverse personeelsuitjes van bubbelvoetbal tot powerkiten. In deze blog hebben wij top 5 sportieve teamuitjes voor jou geselecteerd ter inspiratie.

 1. Bubbelvoetbal

  Ben je een liefhebber van voetbal? Kies dan voor een potje bubbelvoetbal, ook wel bubbelbal genoemd. Ga de strijd aan tegen collega’s en beuk elkaar naar de andere kant van het veld. Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Een hilarisch uitje waarbij je elkaar ongecontroleerd te lijf kunt gaan. Het spel is op eigen locatie in Nederland, België en Duitsland mogelijk. Speel bubbelvoetbal op een eigen locatie, lokaal voetbalveld, bos of park en beleef een onvergetelijke middag!

 2. Powerkiten

  Ga samen met collega’s naar het strand om te powerkiten en probeer de grote en krachtige vliegers onder controle te krijgen. Vooraf krijg je een instructie en leer je op een veilige manier de speciale vliegers te besturen. In kleine groepjes start je met een mini kite om het sturen onder de knie te krijgen. Vervolgens ga je aan de slag met steeds grotere powerkites tot wel meer dan 8 m2. Voor je het weet maak je reuze sprongen van wel 2 meter hoog in de lucht. De ultieme uitdaging voor liefhebbers van strand en wind.
   

 3. Longboarden

  Beleef een super gave dag in Breda en ga samen longboarden. Ervaar het gevoel van surfen en snowboarden, maar dan gewoon op het asfalt in de buitenlucht. We willen zoveel mogelijk naar buiten en genieten van outdoor activiteiten. Met unieke sporten zoals longboarden kun je de digitale wereld even links laten liggen. Deze activiteit is niet alleen in Breda mogelijk, maar ook op iedere gewenste plek of eigen locatie. Een uniek, sportief, actief en uitdagend uitje die leuk is voor iedereen!

   

 4. GPS Tandem Challenge

  Stap samen met een collega op een hippe Amerikaanse tandem en ga de strijd aan tijdens de GPS Tandem Challenge. Voor je de fiets opstapt krijg je nog een duidelijke uitleg. Het lijkt niet moeilijk, maar het is stiekem lastiger dan je denkt wat zorg voor hilarische momenten. Het gezelschap wordt verdeeld in kleine groepjes. Vervolgens ga je in teams starten met de challenge. Ieder groepje krijgt GPS- en navigatiemappen mee. Samen ga je op zoek naar GPS-punten in de omgeving. Hier zitten allerlei originele teamopdrachten aan gekoppeld. Verdien als team zoveel mogelijk punten en win de challenge!

 5. Short Golf

  Sla je slag tijdens een potje Short Golf in het Limburgse Margraten. Het is een moderne activiteit die overal ter wereld gespeeld wordt. Speel op een prachtige 9-holes Par 3 golfbaan met diverse banen op elk niveau. De lengte van de holes variëren tussen de 50 en 80 meter. Het spel is ook geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Ook voor personen die nog nooit golf gespeeld hebben kunnen bij een Short Golfbaan goed uit te voeten. Golven en genieten in Limburg is een echte aanrader.

02 August 2021, Janine van TeamUitstapje