chevron_leftTerug naar overzicht

Top 5 leukste uitjes in Amsterdam

Op zoek naar de leukste activiteiten voor een familiedag, groepsuitje of teamuitje in Amsterdam? In de oude binnenstad van Amsterdam valt er ongelofelijk veel te zien en te doen. Een toplocatie voor de leukste uitstapjes zoals een city game of een dinerspel. Voor jong en oud is er genoeg te beleven!

1. Wie is de mol?

Speel het spel Wie is de Mol net als op TV. Een strijd tegen teams, per individu, tegen elkaar en met elkaar. In ieder team zit een Mol die vooraf geïnstrueerd is en volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om onopvallend sabotage-streken uit te halen. Houdt iemand er een verborgen agenda op na en herken jij een typische Mol-actie?

2. Ijskoud Winterwonderland

Een magisch evenement in winters thema organiseren? Van een gezellig Tiroler dorp tot luxe spierwitte lounge area’s. Het concept is zo opgezet dat het mogelijk is om een geheel kerst-/ winterevenement voor kleine en grote groepen op te zetten. Het is mogelijk om elk gewenste locatie om te toveren tot een magisch Winterwonderland.

3. The Hunt citygame

Lukt het jou om compleet van de radar te verdwijnen? Zorg dat je uit handen blijft van de hunters en verdwijn samen met je team van de radar. Bij aanvang word je meegenomen in een verhaal over bankovervallers. Tijdens deze game kruip je in de huid van een crimineel of jager. Halverwege worden de rollen ook omgedraaid. Wie heeft de beste tactiek en het meeste lef?

4. Uitgeblust? Wij zijn brandmeester!

Je mag zelf brand blussen, een brandslang uitrollen en de straalpijp bedienen. Tijdens deze workshop mag je in een brandweerauto instappen, leer je poederblussen, spellen met water en oefenen met een keukenbrand blussen. Een erg leerzaam uitje voor jong en oud. Het is ook een ideale activiteit voor een teamuitstapje en/of teambuilding.

5. Virtual reality dinerspel

Wil je een vernieuwende en unieke ervaring beleven? Dan is Virtual Reality dining een leuk uitje om een blik te werpen op de toekomst. Op alle tafels ligt een futuristische VR-bril met koptelefoon en microfoon voor jou klaar. Vervolgens ontdek je een virtueel karakter Avatar waarmee je allerlei werelden kunt betreden. In totaal zijn er 5 fantastische omgevingen die door de unieke VR beleving ieder een ongelofelijke ervaring bieden!

13 December 2019, Jules van TeamUitstapje