chevron_leftTerug naar overzicht

Top 3 vrijgezellenfeest ideeën

2
0
Bedrijfsuitje

Escape on the Beach

arrow_forward_ios
favorite
1
0
Bedrijfsuitje
favorite
6
0
Bedrijfsuitje
favorite
1
0
Bedrijfsuitje
favorite

Moeite met het perfecte vrijgezellenfeest organiseren? Zit je in de organisatie om een knallend vrijgezellenfeest te organiseren, maar heb je nog geen programma gereed. Wij bieden genoeg inspiratie om voor de bruid of bruidegom nog een goede party te organiseren. Lees deze blog voor een aantal ideeën.

Crazy 88 - Alleen voor échte mafkezen

Beschikken jij en je team over genoeg lef? Is er ook geen gebrek aan creativiteit? Boek dan nu Crazy 88; een doldwaze activiteit die jullie lachspieren laat trainen! Maak kennis met Mr. X. De zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de meest hilarische taferelen. De opdrachten van Crazy 88 zijn voor iedereen geschikt, maar heb je zelf ideeën of denk je dat het wellicht te extreem is? Dat kun je vooraf aangeven. De activiteit is geheel naar wens in te vullen! In een stad naar keuze beschikken jullie over een stadsroute, de crazy 88 opdrachten, een telefoon voor extra missies en een camera om al jullie hilarische acties vast te leggen.

Gekkenhuis – vrijgezellenuitje in de binnenstad

Als 2de hebben we 'Gekkenhuis'. Bij dit spel sturen we jullie met een camera de binnenstad in, voor de meest hilarische en uitdagende opdrachten. Van een ludiek dansje tot het eten van een rauwe ui, onze opdrachten zijn zeer divers en van wisselend niveau. Jullie worden ontvangen door onze spelbegeleider en krijgen een korte uitleg en alle benodigde items. Dan zijn jullie er klaar voor om in teams de strijd aan te gaan! Scoor punten door de opdrachten zo snel en zo creatief mogelijk uit te voeren. Ondertussen is er ruimte om de tegenpartij te saboteren of uit te dagen tot een challenge. Alles om hun score zo laag mogelijk te houden. Vanzelfsprekend is er voor het winnende team een mooie prijs. Voor het verliezende team: gelukkig hebben jullie de beelden nog. Deze ontvang je na afloop.

One minute to win it!

Minute to win it, de spannende spelshow uit de VS is ook in Nederland een daverend succes. In het programma moeten deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen één minuut. Voeren zij er 10 goed uit achter elkaar, dan ontvangen zij de hoofdprijs van 100.000 euro! Het wervelende tv-format is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend bedrijfsuitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden of collega’s ga je strijden om de felbegeerde Minute to Win it trofee! Verzamel punten met opdrachten en maak jezelf onsterfelijk in één minuut! Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelste de behendigheidsspellen uit? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is dit spel gemaakt voor jou!

01 November 2021, Roel van TeamUitstapje