chevron_leftTerug naar overzicht

Top 3 teamuitjes op Texel

Een bezoek nemen aan het mooie eiland Texel is zeker de moeite waard. De natuur, het strand, de leuke winkeltjes en restaurants zorgen ervoor dat er op het eiland genoeg te beleven is. Wil jij een teamuitje organiseren in Texel? Lees dan deze blog voor inspiratie en ideeën.
8
0
Bedrijfsuitje
share favorite
6
0
Teamuitje
share favorite
11
0
Teamuitje
share favorite
5
0
Bedrijfsuitje
share favorite
Uitwaaien op Texel
Wanneer je een bezoek brengt aan het eiland Texel is een bezoek nemen aan Ecomare een echte aanrader. Er is een geheel arrangement beschikbaar, waarbij je alle mooie plekken van Texel krijgt te zien. Vanaf de haven fiets je per tandem richting het stadje Den Hoorn. De dag start met een warm ontvangst met koffie/thee en een heerlijke Hoornderring (Texelse lekkernij) of appeltaart. Daarna is het tijd voor een tandempuzzeltocht over het eiland. Je ziet de mooiste plekjes en ondertussen beantwoord je diverse vragen. Na de tocht is het tijd voor een heerlijk lunchbuffet bij een strandpaviljoen. Vervolgens heb je de keuze uit 2 activiteiten: een bezoek aan Ecomare of Beachgolf. Bij Ecomare krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het leven in het Waddengebied en de Noordzee. Wisselende exposities, prachtige aquaria, haaien- en roggen, animatiefilms, een vogelopvang en natuurlijk zeehonden. Ecomare staat voornamelijk bekend om het opvangen van tientallen jonge zeehondjes. De andere optie is een balletje slaan op het strand. Op een speciale strandgolfbaan kun je als geoefende en beginnende golfer aan de slag. Na het oefenen en/of perfectioneren van jouw swing is het tijd om de baan op te gaan. De strandgolfbaan is een prachtige plek om te golven.

The Hunt
Met dit spannende spel is het aan jou de taak om van de radar te verdwijnen. Blijf uit de handen van de hunters en probeer alle kluizen in Texel te kraken. Halverwege het spel draaien de rollen van crimineel en jager om. Vervolgens ga jij als jager op zoek naar de criminelen. Het team met de beste tactiek en het meeste lef wint. Op je smartphone met The Hunt App kun je zien wat het speelveld is met de plattegrond van Texel en daarop de kluizen en personages. Je probeert zoveel mogelijk kluizen te kraken én uit handen te blijven van de hunters. Als hunter probeer je juist de criminelen op te sporen. Verzamel als team zoveel mogelijk geld en win het spel. De dag wordt afgesloten met een welverdiend drankje. Dit spel is ook mogelijk met een beperkt budget. Aangezien het een doe-het-zelf spel is kun je dit regelen zonder spelleider ter plaatse. Een low budget optie waarbij je gegarandeerd een toffe dag beleeft. Lukt het jouw team om van de radar te verdwijnen? 
05 August 2022, Wies van Teamuitstapje