chevron_leftTerug naar overzicht

Top 3 groepsuitjes in Waalwijk

13
0
Vrijgezellenfeest
share favorite
14
0
Bedrijfsuitje

The Haarlem Canal Escape

arrow_forward_ios
share favorite
33
0
Weekendje weg
share favorite
69
0
Teamuitje

Ontdek de Mol Stadsspel?!

arrow_forward_ios
share favorite

In en rondom het Brabantse Waalwijk is er genoeg te beleven voor jong en oud. Ben je op zoek naar een activiteit voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familiedag of vriendenweekend? Lees dan onze top 3 aan groepsuitjes in Waalwijk:

Kookworkshop

Lijkt het je leuk om samen aan de slag te gaan in de keuken? Kies dan voor een van de gezellige kookworkshops. Er zijn diverse opties zoals Italiaans, Aziatisch of koken met bier. Afhankelijk van de vraag van het seizoen wordt er een combinatie gemaakt met een excursie en koken. Je haalt de groenten zelf bij de kweker en het vlees bij een biologische boerderij in de buurt. In het aspergeseizoen is het zelfs mogelijk om deze zelf te steken en klaar te maken in de kookstudio. De gerechten worden bereid met heerlijke regionale producten. Tijdens het bereiden krijg je professionele begeleiding. Na de bereiding is het tijd om aan tafel te gaan om het eindresultaat te proeven. Deze kookworkshop is mogelijk in Waalwijk, Tilburg, Vlijmen en Den Bosch.

Pretpark Adventure

Vanuit Waalwijk ben je in 10 minuutjes bij de Efteling. Bij Pretpark Adventure ga je op samen op avontuur met diverse opdrachten. Probeer als team zoveel mogelijk punten te scoren en beïnvloed de jury op slinkse wijze. Blijf oplettend want andere teams kunnen ook punten wegsnoepen. Je krijgt de volgende materialen mee: Pretpark Adventure Gameplay Map, telefoon voor extra missies, camera, vragenlijst, plattegrond van de attracties met juryleden, flesjes drinken met een consumptiebon. De juryleden staan bij verschillende attracties met speciale opdrachten die bij de attractie horen. De game wordt afgestemd op het gezelschap. Het spel is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Hunted

Beleef een uitdagend kat-en muisspel tijdens het teambuildingsspel Hunted. Lukt het jouw team om uit de handen van de hunters te blijven? Of zit jij in het opsporingsteam en doe jij er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te vinden. Eerst krijg je uitgebreid uitleg over het spel, vervolgens maak je teams en ga je de strijd tegen elkaar aan. Nadat de teams verdwijnen voeren jullie (geheimzinnige) opdrachten die je krijgt via een speciaal ontwikkelde app. Door opdrachten goed uit te voeren krijg je een nieuw code of aanwijzing. Hiermee ontvang je informatie om de voortvluchtigen te vinden.

24 September 2021, Roel van TeamUitstapje