Toffe teambuilding activiteiten

Toffe teambuilding activiteiten

14 mei 2021

Een teambuilding heeft een positief effect op de onderlinge band tussen collega's. Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen en hebt ook nog eens veel plezier met elkaar! Een aanrader is een van onze Ranking Games. Vooraf krijg je diverse ludieke vragen om te beantwoorden. Tijdens het spel geef je antwoord wie je als eerste plaatst en waarom. Dit zorgt voor hilarische momenten! Wij bieden verschillende toffe teambuilding activiteiten voor jouw team.

 • Ranking your team

  Aan de hand van een aantal ludieke vragen (met een knipoog) ranken jullie elkaar anoniem middels een online enquête. Vooraf worden de vragen door diegene die het organiseert geselecteerd. De uitkomsten komen aan bod tijdens het spel Ranking your team. Per vraag is het aan jou om in te schatten welke naam het meest genoemd is. Een ervaren presentator begeleidt het spel. Zij zorgen ervoor dat het geen serieuze bespreking is, maar daagt uit om op een scherpe en humorvolle wijze jouw keuze met naam toe te lichten. Je zult verrast zijn hoeveel verborgen komisch talent er in jouw team zit. Deze activiteit is ideaal voor een teambuilding. Deze activiteit is via Zoom of op locatie naar wens mogelijk.

 • Ranking the company

  Denk jij alles te weten van je collega’s of vrienden? Ranking the company is dé manier om elkaar te leren kennen. Vooraf krijg je een enquête gemaild met verschillende vragen zoals: Wie haalt het vaakst koffie? Wie heeft de beste smoesjes? Bij de vragen moet je jouzelf en jouw medespelers ranken. Hierbij maak je een top 10 naar eigen mening en inzicht. Het is ook mogelijk om de vragen te personaliseren. In teams ga je de strijd aan waarmee jullie top 10 wordt vergeleken met de algemene top 10. Elk team licht hun keuzes toe, wat zorgt voor hilarische momenten. Het team met de meeste punten wint!

 • Ranking your buzz-ness

  Er zijn diverse belangrijke vragen die spelen in een organisatie, denk hierbij aan: Wat gaat er goed en wat kan beter? Een betere basis voor wederzijds begrip, inzicht in elkaars drijfveren en werkzaamheden. Met Ranking your buzz-ness leer je andere afdelingen en elkaar steeds beter kennen. Daarnaast krijgt ieder de kans om zijn of haar mening te geven in een informele setting. Vooraf ontvang je een vragenlijst die je individueel, per team of per afdeling kunt invullen. Er komen diverse vragen aan bod zoals: Wat zou je veranderen als je voor één dag directeur mocht zijn? Wat vind je nou het allerleukste aan je baan of afdeling? Lach, geniet en kom tot inzichten!Auteur: Roy van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4