Tips vrijgezellenfeest: Girls day out!

Tips vrijgezellenfeest: Girls day out!

1 november 2020

Net voor de bruiloft wordt de bruid vaak verrast door vriendinnen met een gezellig dagje uit. Een girls day out waarbij je samen flink gaat feesten. Zoek je ideeën voor deze bijzondere dag? Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest houd je uiteraard rekening met de wensen van de bruid, maar ook van de rest van de vriendinnen. Een veelzijdig programma zorgt ervoor dat iedereen een toffe dag beleeft. Wij hebben een aantal geschikte groepsuitjes op een rijtje gezet. Voor iedere vriendinnengroep wat wils, van actie tot creatief!

Graffiti workshop

Zijn jouw vriendinnen echte creatievelingen? Dan is de graffiti workshop iets voor jullie. Deze activiteit is op ieder gewenste locatie mogelijk. Voor elke gelegenheid wordt de workshop speciaal op maat gemaakt. Je maakt individueel of samen een graffiti ontwerp en gaan vervolgens aan de slag. Hebben jullie een thema voor het vrijgezellenfeest of laten jullie de creativiteit de vrije loop gaan? Het is allemaal mogelijk!

Tuktuk speurtocht

Wil je liever een uitje met wat avontuur? Dan is de Tuktuk speurtocht wellicht iets voor jou. Ga op pad in deze gave wagentjes met jouw gezelschap. De Tuktuks gaan maximaal 45 km/uur. Je ziet veel van de omgeving tijdens de speurtocht. Een toffe dag vol fun gegarandeerd!

The Hunt

Wanneer je meer van actie houdt is wellicht een city game wat voor jouw vrijgezellendag. Tijdens het spel The Hunt verdwijn je samen met jouw team van de radar. Zorg dat je uit handen blijft van de hunters. Een groep bankovervallers is net ontsnapt uit de gevangenis en probeert nu alle kluizen in de stad te kraken. De hunters proberen hen te stoppen! Wie zal deze strijd winnen? Met deze city game kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. De rollen worden halverwege namelijk omgedraaid. Welk team heeft de beste tactiek en wie toont het meeste lef?

The Challenge Diner

Een combinatie van spellen en dineren is: The Challenge Diner. Een 3-gangen diner waarbij je in teamverband gaat strijden om de felbegeerde prijs. In de eerste ronde ga je geheugen- en behendigheidsspellen uitvoeren. Ronde 2 bestaat uit een pubquiz en uitdagende raadsels. De laatste ronde is een gezellige interactieve muziekquiz. Uiteraard om mee te zingen. Na dit spel ben je klaar om te gaan feesten!

Met de uitjes van TeamUitstapje heb je gegarandeerd een geslaagde vrijgezellen dag!Auteur: Janine van TeamUitstapje

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4