Tips voor een geslaagd vriendinnenweekend

Tips voor een geslaagd vriendinnenweekend

18 oktober 2020

Het vriendinnenweekend staat weer voor de deur. Een weekend vol gezelligheid! Bij TeamUitstapje zijn er diverse mogelijkheden van een city game tot een dinerspel. Of ben je liever sportief bezig? Vriendinnenweekend is hét moment om samen te zijn, gezellig bij te praten en vooral de ruimte nemen voor leuke activiteiten. Wij hebben voor elk budget een toffe activiteit voor een geslaagd weekendje weg met de meiden! Lees een aantal toffe meidenuitjes in deze blog.

 • Crazy 88

  Zijn jouw vriendinnen echte mafkezen? Boek dan Crazy 88 het doldwaze spel waarbij jullie lachspieren getraind worden. Maak kennis met Mr. X. De zeer strenge, interactieve jury en het brein achter de meest hilarische taferelen. Je krijgt verschillende opdrachten waarbij je uit je comfortzone gaat. De game is zo ontworpen dat het ook voor iedereen leuk blijft. Hebben jullie een dosis lef, goede zin en humor? Dan is deze citygame een goede keuze.

 • Moorddiner

  Zoek je een combinatie van een uitje en heerlijk diner in één? Dan is het moorddiner wellicht iets voor jullie. Er wordt een 3-gangen diner geserveerd, heerlijk met een wijntje erbij. Tussendoor komt er een rechercheur langs met een vreemde moordzaak. Hij neemt jullie mee in een verhaal waarbij de hele groep betrokken is. Denk goed na en analyseer vreemde scenario’s. Vervolgens probeer je voor het dessert de zaak op te lossen. Je kunt dit spel thuis, in een restaurant of café naar keuze spelen. Bij dit spel is het teamwork onderling met jouw vriendinnen erg belangrijk.

 • Hippie Roadtrip

  Kies voor een roadtrip wanneer je liever een weekendje gaat relaxen en wat van de omgeving wilt zien. Beleef het ultieme jaren ’70 gevoel met de Hippie Roadtrip. Stap in een klassieke Volkswagenbusje en ga samen op pad. Ontdek de mooie omgeving van Zuid Holland over slinger weggetjes, oude ophaal bruggetjes, langs sloten en plassen in het Groene Hart. Middels diverse navigatiemethoden ontdek je de leukste plekken. De middag wordt afgesloten met een heerlijke BBQ of diner.

Veel succes bij het organiseren van jouw vriendinnenweekend!Auteur: Danique van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4