Tips voor een geslaagd themafeest

Tips voor een geslaagd themafeest

21 september 2021

Wil je een themafeest organiseren als bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend? Begin dan met het kiezen van een geschikt thema. Bekende thema’s zijn: foute party, flower power, western, 90’ party of oktoberfest. Je kunt het thema meenemen in de aankleding, klederdracht, de hapjes en drankjes. Je kunt uiteraard zelf kiezen hoe ver je hier in wil gaan. In deze blog geven we tips voor een geslaagd themafeest. Bekijk hier onze top 3 themafeesten.

Après-ski

Beleef het gezelligste themafeest van Brabant en glijd de après-skihut in. De Oostenrijkse gerechten, muziek en entertainment brengt je meteen in de juiste stemming. Proost met de goudgele pullen bier en geniet van de verrukkelijke schnaps. Skileraar Alfonso zorgt voor de muziek en entertainment. De alpenzusjes komen ook nog langs voor een muzikaal optreden om de avond compleet te maken. Dans en zing mee op bekende hits alsof het een echte skivakantie is. Daarnaast mag de schnitzel met friet, goulashsoep, braadworst en zuurkool niet ontbreken op deze après-ski party. Trek een lederhose, dirndl of skipak aan, want het is tijd om samen te feesten!

Piratenthema

Wil jij een avond als een échte piraat beleven? Waan jezelf in de piratenwereld, waarbij je aansluit bij Captain Bluehorn of Scaramouche. Door een woeste reis op de zee zijn er nog maar enkele bemanningsleden over. Tijd voor nieuwe bemanningsleden! Samen met Captain Bluehorn gaan jullie op zoek naar een nieuw team voor zijn schip. Beleef een avond vol zwaardgevechten, muziek, bourgondisch eten en drinken. Zing uit volle borst mee met verschillende muzikanten en performers. Na een spannend zwaardgevecht tussen de kapiteins verslaat Scaramouche de hebzuchtige kapitein. Iedereen is blij met hun nieuwe kapitein. Laat het piratenfeest maar beginnen! 

Camping Heidevreugd

Voel je welkom op de gezelligste camping van Nederland. Bij themafeest Camping Heidevreugd win je te gekke prijzen bij de bingo en krijg je entertainment van presentator Alfonso. Geniet van een heerlijk diner met campinggerechten. Alle tenten zijn opgezet en de kapstoelen staan klaar. Vergeet niet om jouw bingokaarten voor een gezellig potje muziekbingo. Wanneer een van de liedjes op jouw bingokaart gedraaid wordt mag je deze doorstrepen. Wie van jouw gezelschap zal als eerste BINGO roepen? De presentatie wordt verzorgd door 2 top-entertainers. Een topavond voor een familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest.Auteur: Roel van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4