chevron_leftTerug naar overzicht

Tijd voor een spelavond

In de winter is het heerlijk om een spelavond te organiseren. Samen met het gezin, vrienden of collega’s een avondje met ouderwetse spellen. Haal oude bordspellen uit de kast, haal lekkere hapjes en drankjes en je bent klaar voor een avondje vol plezier! Ben je uitgekeken op de spellen in jouw kast? Wij bieden een aantal toffe spellen in een nieuw jasje, maar uiteraard met de ouderwetse gezelligheid! Lees deze blog voor groepsuitjes ideeën.

Party & Co

Met het waanzinnige spel Party & Co leer je de binnenstad van de steden Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven kennen. In teams ga je met een plattegrond en smartphone de stad in. Je komt bij verschillende mooie locaties in de stad met opdrachten. Als je de opdrachten goed uitvoert verdien je party punten. Let op want de grammafoonplaten zijn net als in het echte spel de meeste punten waard. Haal in deze hilarische strijd alles uit de kast om de meeste party punten te scoren!

Ik hou van Holland

Altijd al willen meedoen aan dit oer-Hollandse spel? Speel Ik hou van Holland net als op TV. Deze quiz is ook vanuit eigen locatie te regelen zoals thuis of op kantoor. Ga de strijd aan met vrienden, collega’s of familie. Je krijgt verschillende rondes denk hierbij aan: vragenrondes, schattingsrondes, Hollandse spelling en een muziekronde! Test jullie kennis tijdens deze gezellige quiz

Bingo

Wist je al dat Bingo geen ouderwetse bedoening hoeft te zijn? Er zijn ook diverse moderne bingo spellen zoals Foute bingo, Crazy bingo of een Virtuele bingo show. Er zitten namelijk niet alleen gewone ballen in de ballenmolen, maar ook opdrachtballen. Gaat het over muziek, rekenen of je algemene kennis? Test je lenigheid tijdens een potje megatwister of stel je zenuwen op de proef tijdens 60 seconds. Uiteraard win je de meest ludieke en grappige prijzen.

Veel spelplezier namens TeamUitstapje!

08 December 2020, Marly van TeamUitstapje