Heb je zin om een middag of avond te quizzen? Laat je brein kraken samen met familie, collega’s of vrienden in een van onze gezellige spellen. Test jullie kennis over onderwerpen als muziek, talen, spelling, TV en geschiedenis. In deze blog hebben wij een aantal quizzen op een rijtje gezet ter inspiratie.

 1. Pubquiz


  Laat de fanatieke strijd losbarsten bij een Pubquiz. Op iedere locatie word je, in een relaxte sfeer, ontvangen. Bij aanvang krijg je eerst uitleg en worden de team ingedeeld. Je hebt verschillende rondes zoals de algemene kennisronde. Of een ronde over films en series voor de echte Netflix fans. De quiz bestaat uit verschillende interactieve rondes. In totaal duurt de quiz twee uur. Het is mogelijk om deze quiz in een zaal te spelen met voldoende afstand. Daarnaast is het ook mogelijk om een Virtuele Pubquiz te organiseren.

 

 • Jongens tegen de meisjes


  Waarschijnlijk ken je dit hilarische spel Jongens tegen de meisjes al van TV, waarbij de dames en heren de strijd tegen elkaar aan gaan. Dit uitje kan op locatie georganiseerd worden. Hierbij wordt er gezorgd voor aankleding, beamer, TV scherm, een enthousiaste presentator en verschillende hilarische rondes. Wie denk jij dat gaat winnen? Ga de strijd aan en kom er samen achter!

 

 

 • Ik hou van Holland


  Weet jij alles van ons kikkerlandje? Tijdens deze Ik hou van Holland quiz kom je erachter wie de grootste kenner is. Een leuk spel als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. De quiz begint met een uitgebreide uitleg. Vervolgens stel je de teams samen. De teams onderscheiden zich door het dragen van petten uiteraard in de kleuren rood, wit en blauw. De spellen bestaan uit vragen- en schattingsrondes, spelling, muziek en natuurlijk de bom- of kaasronde. Alle materialen worden geregeld door de organisatie.

 

 

 • Quiz Show Deluxe

  Voordat de Quiz Show Deluxe van start gaat komen ze eerst langs bij jullie op het bedrijf. Hier maken ze de trailer van de quiz, maar ook de input voor de leukste rondes van de quiz. Namelijk de ronde ‘Doet ie ’t of doet ie ’t niet’. Bij deze ronde worden er aan 3 collega’s een gewaagde uitdaging voorgelegd. Aan de overige collega’s de vraag of ze het ook gaan doen. De quiz bestaat uit 8 uiteenlopende en interactieve rondes. De rondes bestaan uit foto’s en video’s van jullie eigen bedrijf en personeel. Het wordt gegarandeerd een personeelsuitje om nooit te vergeten!

 

 

It’s Quiz Time!

16 September 2020, Jarno van TeamUitstapje