Terug in de tijd

Terug in de tijd

17 mei 2021

Stap jij mee terug in de tijd? Kies dan voor een van onze toertochten in diverse nostalgische voertuigen. Tijdens dit teamuitje ervaar je hoe het is om in een DAF, historische legerjeep, vintage Trabant of lelijke Eend te rijden. Ondertussen zie je ook nog de mooiste natuurgebieden. In deze blog lichten we een aantal toffe voertuigen en routes uit.

DAF Experience

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje met familie, vrienden of collega’s? Kies dan voor de expeditie met een DAF door een van de mooiste natuurgebieden in Nederland: de Weerribben in Overijssel. Ervaar het nostalgische gevoel en geniet op een originele wijze van de omgeving. In elke auto is er plaats voor 4 personen incl. de chauffeur. Vooraf krijg je een instructie hoe je het Dafje zelf kunt besturen. Je legt een Safari door het Nationaal Park af. Tijdens deze experience ontdek je de omgeving en ondertussen voer je leuke opdrachten uit. De winnaar ontvangt de DAF Bokaal. De dag wordt afgesloten in Paasloo met een heerlijk 3 gangendiner, buffet of barbecue. De activiteit is ook te combineren met fluistervaren of een bezoek aan het Woudagemaal.

Historische Legerjeep

Altijd al in een echte legerjeep willen rijden? Voel, beleef, ervaar en proef de indrukwekkende historie van Meijel tijdens deze unieke toertocht. In een legerjeep uit de jaren ’50 ga je op ontdekkingsreis naar de Tweede Oorlog. Aan de hand van een op de waarheid gebaseerd verhaal uit het dagboek van ‘Truus Trines’ ga je op pad en kom je langs de meeste bijzondere plekjes van het Peelgebied. Vooraf wordt er deskundig uitleg gegeven over het rijden in een legerjeep. Je krijgt informatie over de geschiedenis en techniek van deze terreinwagen. Een spannende dag met een ingrijpend verhaal, veelzeggende locaties en mooie natuurgebieden. De tocht duurt circa 3 uur.

Vintage Trabant toertocht

Beleef een gezellige middag in een heuse Oost Duitse Trabant. Tijdens de Trabant toertocht ontdek je de mooiste plekjes aan de hand van het dagboek van Peelwerker Wippe Pier. Vooraf krijg je een instructie met informatie over de techniek en geschiedenis van deze cult-auto. Je krijgt een routeboek mee met leuke toertochten van circa 3 uur. Vervolgens ben je in de gelegenheid om tuffend in de Trabant de peelomgeving te ontdekken. Tijdens de tocht breng je een bezoek aan de nog altijd aanwezige Peelherberg. Dit is de plek waar Peelwerkers hun werkweek het liefste afsloten. In de herberg krijg je een heerlijk kopje koffie of thee met typische peellekkernij.

Lelijke Eendentour

Ben je op zoek naar een ludieke activiteit? Kies dan voor de verrassende Eendentour. Na de instructie stap je in jouw eigen Lelijke Eend. In iedere auto kun je met z’n vieren instappen. Met het roadbook in de hand ga je van checkpoint naar checkpoint rijden. Het is een mooie route met kronkelende landweggetjes, crossen door de bossen en het rivierlandschap van het Overijsselse Vechtdal. De verschillende navigatietechnieken zorgen voor wat hilariteit onderweg. Met mooi weer kan zelfs het dak er af. Na iedere etappe verzamelen alle auto’s zich en komen er ludieke opdrachten aan bod. Een van de opdrachten is blind fileparkeren. Daarna is het tijd voor een hapje en drankje. Er zijn verschillende teamuitjes. Een korte tour van 2,5 uur en een middagtour die circa 4,5 uur duurt is mogelijk. Als je een hele dag wilt rondtuffen in een DAF is er een dagtour van 6,5 uur. Je kunt de Lelijke Eendentour ook inzetten als bedrijfsuitje. Er is namelijk ook een Teambuildingtour, waarbij er diverse teambuildingsopdrachten aan bod komen.Auteur: Janine van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4