chevron_leftTerug naar overzicht

Teamuitstapjes op eigen locatie

Door heel Nederland bieden wij de tofste activiteiten voor een groepsuitje, teamuitje, bedrijfsuitje of familiedag. Tegenwoordig kan op een door jou gekozen locatie de activiteit georganiseerd worden, wel zo makkelijk! Veel organisatoren kunnen zorgen dat de activiteit naar jou komt.

Elk gewenste locatie

Wil je het uitstapje laten plaatsvinden bij jou thuis, op kantoor of in een gebouw waar jouw vereniging samenkomt. De organisator regelt meestal ook dat de materialen, apparaten en andere benodigdheden aanwezig zijn op jouw eigen locatie. Dat betekent dat je zelf niet tot nauwelijks iets hoeft te regelen! Populaire activiteiten op eigen locatie zijn:

-          Virtual Reality

-          Moorddiner

-          Foute bingo

-          Ik hou van Holland

-          Out of the box

-          Lasergamen

-          One minute to win it

Alles op een plek

Je kunt alles op een plek organiseren, dus er komt geen vervoer aan te pas. Vaak reis je bij een uitstapje van locatie naar locatie. Zonde van de tijd! Je kunt de activiteit en eten organiseren op eigen locatie en het drinken zelf verzorgen. Ook ideaal als je een beperkt budget hebt om te besteden. Probeer dan zoveel mogelijk zelf te regelen aan eten en drinken.

Origineel uitje op maat

Wij bieden verschillende activiteiten, workshops, spellen en teambuilding activiteiten. Daarbij denken onze aanbieders graag mee hoe een uitstapje op maat samengesteld kan worden. Een aanbieder kan meedenken hoe jij een toffe dag kunt organiseren. Elk uitstapje is weer een nieuwe uitdaging om tot een succes te maken!

20 February 2020, Janine van TeamUitstapje