chevron_leftTerug naar overzicht

Teamuitstapje organiseren in Groningen!

Ben jij aan zet om het teamuitje te organiseren? In Groningen zijn er genoeg toffe activiteiten te regelen. Een dag vol plezier samen met collega’s. Lees deze blog voor inspiratie om een onvergetelijk teamuitje te organiseren.
72
0
Familiedag

Ploegen door de modder

arrow_forward_ios
share favorite
49
0
Vrijgezellenfeest

Tandem Challenge

arrow_forward_ios
share favorite
108
0
Kinderfeestje

Kamelenmelkerij Smits

arrow_forward_ios
share favorite
8
8
Vrijgezellenfeest
share favorite
Bubbelbal en Archery Attack
In Groningen zijn er genoeg teamuitjes met actie te vinden. Bubbelbal en Archery Attack zijn leuk om met elkaar te combineren. Alles is onder begeleiding van een spelbegeleider. Er zijn met Bubbelvoetbal verschillende hilarische varianten mogelijk om te spelen. Bewapend met een grote bubbel probeer je elkaar te beuken. Vallend en rollend probeer je het doel te bereiken. Een uur lekker knallen en lachen samen. Daarna is het tijd voor een potje Archery Attack. Met boog en helm ga je met verschillende spelvarianten pijlen op elkaar schieten. Het is ook mogelijk om de activiteiten los van elkaar te boeken.

Al Capone Hunt
 
De grootste gangster in de regio is Al Capone. Een aantal Hollanders in de buurt hebben zaken met hem gedaan. De Hollanders hebben Al Capone flink bedrogen en zijn er vandoor gegaan met alle drugs. Jij wordt verdacht voor betrokkenheid bij de diefstal. De gangster is niet gediend van dit soort praktijken en doet alles eraan om de cocaïne terug te krijgen. Lukt het jullie op tijd om de drugs te vinden? In 1,5 uur probeer je de drugs terug te vinden door raadsels op te lossen. Kraak de kluis en zorg dat de cocaïne weer terecht komt bij Al Capone. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Back to the 90's & 00’s Quiz
Ga terug in de tijd met deze 90’s en 00’s quiz. Herken jij het logo van MSN nog? Welk geluid maakte ook alweer een Furby? Tijdens de quiz beleef je een tal van ‘Ohja momenten’. De aankleding en hits zullen geheel in stijl zijn. Er komen diverse onderdelen aan bod zoals de plaatjesrondes, muziekrondes, tv series, films, gadgets, beeldrondes en ga zo maar verder. De middag of avond is geheel naar wens in te delen. De quiz duurt in totaal circa 3 uur. Ga jij naar huis met de waanzinnige Flippocup?

Smokkelaars
Waan je in de wereld van drugssmokkel en zorg uit handen te blijven van de geheime dienst. Tijdens deze citygame probeer je smokkelroutes te ontcijferen. Vervolgens is het doel om zoveel mogelijk drugs via de smokkelroutes te krijgen. Ondertussen kun je andere teams bestelen, maar ook de geheime dienst zit achter je aan. Beleef een dag vol spanning en plezier. Lukt het jullie om zoveel mogelijk drugs te smokkelen? In totaal heb je hier 1,5 uur de tijd voor.


18 July 2022, Ebie Peeters