chevron_leftTerug naar overzicht

Teamuitjes in Amsterdam

Neem je een bezoekje aan onze hoofdstad Amsterdam? Wij bieden de leukste teamuitjes in dit bruisende stadscentrum. Er zijn diverse toffe activiteiten mogelijk van een TapasTheater tot een sloepenrally in de grachten. In deze blog lichten wij een top 3 teamuitjes in Amsterdam uit.

TapasTheater Amsterdam

TapasTheater staat bekend om haar unieke pick ’n mix theaterervaring. Het theatergedeelte in het souterrain heeft namelijk niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. In TapasTheater zijn drie professionele voorstellingen van 20 minuten (van cabaret tot muziek, en van toneel tot musical) te zien op een avond in verschillende theaterzaaltjes. Voor, tussen en na de voorstelling kun je smaakvol dineren en gezellig borrelen volgens een easy dining concept. Het concept is dusdanig flexibel ingericht dat er voor iedereen iets leuks te beleven is.
Op de menukaart vind je een selectie van heerlijke gerechtjes, dagelijks vers bereid door chef Mauricio Jansen. Net als bij de theatervoorstellingen, ben je in TapasTheater ook qua aantal gerechtjes helemaal vrij om te kiezen welke, hoeveel en wanneer je deze nuttigt. De chef heeft de gerechtjes zo geportioneerd dat drie stuks gelijk zijn aan een volwaardig hoofdgerecht. Het menu wisselt regelmatig, is afhankelijk van het (seizoens)aanbod én houdt rekening met verschillende allergenen (ook vegan opties). Tenslotte is er een creatieve oplossing bedacht zodat je je eten altijd op het gewenste moment krijgt, ongeacht hoe laat dat is. Laat de voorstelling maar beginnen!

Uitgeblust? Wij zijn de brandmeesters!

In dit bedrijfsuitje pak je zelf de gereedschappen vast, je gaat een brand blussen en je mag zelf de brandslang uitrollen en de straalpijp bedienen. Een leerzaam bedrijfsuitje voor jouw team. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor fun en plezier! Op deze manier maak je kennis met de wereld die brandweer heet. Een bijzondere wereld (een kinderdroom voor vele), die je nu ook van binnen mag bekijken. Het is een veelzijdig en gevarieerd uitje: voor ieder wat wils! Als team ga je aan de slag, iedereen heeft een belangrijke rol. De activiteit is dan ook zeer geschikt voor een teambuilding dag.

Sloepenrally

Welkom aan boord! Beleef een sloepenrally met de leukste, spannende maar ook meest relaxte puzzeltocht. Werk op een leuke manier samen met jouw teamgenoten. Vergeet je kennis en creativiteit niet, die heb je namelijk nodig om de puzzel op te lossen! Voordat je aan boord gaat, word je hartelijk ontvangen door een kundige begeleider. Wanneer de teams gevormd zijn, de opdrachten zijn uitgedeeld en jij er helemaal klaar voor bent, stap je op een ruime sloep en kan de strijd gaan beginnen. De punten zijn binnen te harken door de creatieve geest los te laten. Zo moet je kennisvragen oplossen, maar ook op de foto gaan en voorwerpen uit de grachten vissen. Degene met de meeste stemmen wint de sloepenrally en zal zijn winst het hele jaar bij het koffieapparaat vieren.

15 November 2021, Roel van TeamUitstapje