chevron_leftTerug naar overzicht

Teamuitjes in Amersfoort

2
0
Bedrijfsuitje
favorite
14
0
Bedrijfsuitje

Highland games

arrow_forward_ios
favorite
2
0
Bedrijfsuitje
favorite
279
0
Bedrijfsuitje
favorite

Ben je op zoek naar een teamuitje in de stad Amersfoort? Een gezellig centrum met mooie straatjes, gezellige restaurants en leuke winkels. In deze stad zijn er genoeg activiteiten te organiseren voor een bedrijfsuitje of teambuilding. In deze blog lichten we 3 toffe teamuitjes uit.

The Big Escape

Deze buitenactiviteit is een combinatie van opdrachten, raadsels en puzzels. Test de probleemoplossende vaardigheden van jouw team en ontsnap aan District 7. Het gebied District 7 bestaat uit 7 zones. Je moet de zones stuk voor stuk kraken met diverse uitdagende opdrachten. Elk team begint met een zone en bijbehorende opdracht. Naast de opdrachten ga je ook op zoek naar geheime sleutelcodes waarmee je punten kunt behalen. Aan het einde worden de juiste oplossingen en de winnaar bekend gemaakt. Tijdens The Big Escape combineer je een leuke activiteit samen met het ontdekken van de stad Amersfoort.

The Maze

In de citygame The Maze dwaal je door een virtueel doolhof. Een origineel én low-budget outdoor groepsuitje, waarbij je middels leuke en pittige opdrachten steeds dichter bij de uitgang komt. Wanneer de opdrachten niet correct worden uitgevoerd raak je juist verder van het padje. In circa 2,5 uur leer je de stad Amersfoort kennen en daarnaast voer je 6 opdrachten uit om uit het labyrint te ontsnappen. Door de opdrachten op de juiste manier uit te voeren ontvang je escapecodes. Ook zijn er listige bonusopdrachten, waarmee je extra punten kunt verdienen. De route is in totaal 3,5 tot 4 kilometer. Het spel kun je met je eigen smartphone spelen.

Alles mag op vrijdag quiz

Wil je een hilarische avond beleven? Kies dan voor de Alles mag op vrijdag quiz. Bij deze quiz draait alles om pret. De avond start met een gastvrij ontvangst en een drankje. Daarna is het tijd om teams te maken en met elkaar de lachwekkende strijd aan te gaan. Tijdens het spel moet je improviseren, uitbeelden en jouw dansmoves laten zien. De volgende onderdelen komen aan bod:

-        Fotomime: een speler moet tegenover zijn teamgenoten een             afbeelding uitbeelden.

-        Uit de hoogte: het team moet 3 spreekwoorden middels hints           zien te raden.

-        De dirigent: de team captain probeert zo te digereren dat de             teamgenoten het bekende nummer raden.

De activiteit is inclusief diner en een welkomstdrankje. Deze quiz is bij diverse restaurants in Amersfoort mogelijk.

14 March 2022, Janine van TeamUitstapje