chevron_leftTerug naar overzicht

Teamuitjes: de Tofste Teamspellen van TV

Er komen ieder jaar toffe spellen op TV voorbij zoals Expeditie Robinson, Jongens tegen de Meisjes, Ik Hou van Holland en Wie is de Mol. Denk jij dat je het beter kan dan de deelnemers? Daag dan vrienden, collega’s of familie uit om de strijd aan te gaan. Wij bieden diverse teamuitjes die gebaseerd zijn op populaire tv-programma’s. Een aantal groepsuitjes lichten we uit in deze blog.


Wie is de Mol

Heb je altijd al het spel Wie is de Mol willen spelen? Kies dan voor deze citygame met waanzinnige films, bekende acteurs, Wie is de Mol tunes, jokers, vrijstellingen en de individuele test aan het einde. Een strijd in teams en per individu met en tegen elkaar. Tijdens dit spel is niemand te vertrouwen. Je wordt in het spel begeleidt met een speciale Wie is de Mol app, waarin een bekende acteur je uitdaagt en op weg helpt. Met de kandidaten word je dwars door een stad naar keuze gestuurd via de tablet. In elk team zit een Mol die vooraf geïnstrueerd en volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. Aan de Mol de taak om onopvallend ervoor te zorgen dat de pot niet of nauwelijks gevuld raakt. De applicatie stuurt en registreert zowel acties als sabotagestreken van de Mol en de resultaten van het hele team. Aan het einde van het spel komt de doorslaggevende individuele eindtest. Weet jouw team de Mol te herkennen? Ook supervet als Wie is de Mol bedrijfsuitje.

Expeditie Robinson

Laat je verassen tijdens dit actieve en populaire teamuitje. Voer uitdagende teamopdrachten uit en voorkom dat je naar de eilandraad moet. Expeditie Robinson is ideaal om met vrienden, familie of met je team te spelen. Bij de teambuildingvariant doe je leuke opdrachten met elkaar en in tegenstelling tot het echte format valt hierbij niemand af. Tijdens deze activiteit strijden kampen tegen elkaar tijdens diverse Robinsonproeven. Na elke proef moet het verliezende team naar de eilandraad en breng je een strategische stem uit op een van je teamgenoten. Hierna volgt de samensmelting en speel je de proeven in duo’s. Het winnende team ontvangt hierbij 5 bonusstemmen, een belangrijk hulpmiddel om winnaar te worden. Daarna worden de teams opnieuw ingedeeld en doet iedereen mee in het spel, niemand wordt geëlimineerd. Met de nieuwe samenstelling ga je de finale in. De finale is een uitdagende proef, namelijk het bouwen van een eigen werkende katapult met het team. Het team dat het verste kan schieten wint!

Flikken Maastricht

Beleef een spannende dag en onderzoek verschillende bloedstollende zaken bij de game Flikken Maastricht. In het pittoreske Maastricht of een andere stad naar keuze is moord en doodslag meer regel dan uitzondering. Aan jouw team de taak om een meeslepende moordzaak op te lossen. Detective word je niet zomaar, dus start je met een stevige bak koffie om je op scherp te zetten. Vervolgens krijg je een briefing met uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van teams volgt het eerste onderzoek. Je start bij het plaats delict. Volg de aanwijzingen en kom steeds meer te weten over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor brengt je dichter bij de dader. Of zal het een dwaalspoor zijn? Verzamel alle informatie en bepaal de volgende plaats om uit te kammen. Door de juiste plaatsen te bezoeken kun je de juiste informatie vergaren om de zaak te kraken. Samen met jouw team maak je een lijst van hoofdverdachten met hun motieven. Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je jouw lijst aan de commissaris. Vervolgens worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld en de winnaar bekend gemaakt. Case closed!

Jongens tegen de meisjes - tip als groepsuitje

Er is geen enkele strijd zo typerend als de strijd tussen mannen en vrouwen. Mannen zijn beter in inparkeren, maar kunnen maar één ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijk over emoties, daarentegen kunnen ze slecht kaartlezen. Allerlei clichés komen aan bod wat zorgt voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. Het spel start met een gezellig ontvangst. Daarna krijg je uitgebreid uitleg over de activiteit. Vervolgens wordt het mannen- en vrouwenteam gevormd. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien. De teamuitje quiz bestaat uit diverse rondes waarbij de groepen zich moeten inleven in de andere sekse. Bij elke ronde moeten teams zich afvragen hoe vrouwen of mannen dit zouden oplossen. Het team met het meeste inlevingsvermogen wint!

Ik hou van Holland

Dit Ik Hou van Holland spel is perfect voor een familiedag, bedrijfsuitje of teamuitje. Ben jij klaar voor een middag lachen, gieren en brullen? Het Ik hou van Holland arrangement is een echte belevenis. In teams ga je tegen elkaar de strijd aan. Je speelt diverse spelrondes. Hierbij wordt jouw algemene kennis, Nederlandse taal en Nederlandse muziekkennis op de proef gesteld. De lachspieren worden volop getraind. Vooral wanneer de Nederlandse muziekfragmenten ten gehore gebracht worden zorgt voor hilarische momenten. Hieruit blijkt dat sommige deelnemers mee kunnen doen aan The Voice of Holland. Aan het einde van deze toffe middag wordt het winnende team bekend gemaakt. Weet jouw team de prijs binnen te halen?

03 June 2021, Marly van TeamUitstapje