Teamuitjes aan zee

Teamuitjes aan zee

19 mei 2021

In Nederland zijn er uitgestrekte stranden met gezellige eettentjes te vinden. Hier is genoeg te organiseren voor jong en oud. Wil je graag uitwaaien aan de zee en ondertussen plezier beleven met een teamuitje? Kies dan voor een van onze outdoor games aan zee voor een groepsuitje, familiedag of bedrijfsuitje. Wij zetten een aantal toffe strandactiviteiten op een rijtje:

 1. Uitwaaien als groepsuitje op Texel

  Vanuit Den Helder maak je de oversteek naar Texel. Hier word je welkom geheten door een begeleider met een kopje koffie, thee en een heerlijke Hoornderring. Vanaf de veerhaven krijg je een tandem waarmee je het stadje Den Hoorn gaat verkennen. Via een tandempuzzeltocht leer je het eiland kennen. De allermooiste plekjes worden bezocht en ondertussen volg je een plattegrond met vragenlijst. Wie is als eerste op het eindpunt en heeft de meeste vragen correct beantwoord? Na afloop kunt u genieten van een heerlijk lunchbuffet in een gezellig Strandpaviljoen. Vervolgens is het tijd voor het middagprogramma. Hierbij kun je kiezen uit Beachgolf of je kunt een bezoek brengen aan het indrukwekkende Ecomare. Na de middagactiviteit word je per transfer richting de veerhaven gebracht. Een dag vol top groepsuitjes in Texel!

 2. Ter land, ter zee en in de lucht

  Beleef diverse activiteit op en rondom het strand met het spel Ter land, ter zee en in de lucht. Voer uitdagende opdrachten uit op het land, in de lucht en op het water. Er is altijd begeleiding van ervaren instructeurs zodat alles goed verloopt. Een populaire activiteit is blokarten. Je kunt deze activiteit combineren met: powerkiten, outdoor lasergamen, rib-boot varen, beachvolley, zandsculpturen, graffiti workshop en nog veel meer. De activiteiten zijn op de volgende locaties mogelijk: Noordwijk, Wijk aan Zee, Zandvoort, Egmond aan Zee, Bergen aan Zee, Hoek van Holland, Rockanje, Scheveningen & Katwijk.

 3. Beach escape

  Een mysterieuze escape room in de buitenlucht. Een Beach escape is een heerlijke outdoor game aan zee. De perfecte combinatie tussen een escape room en buitenactiviteit. De vijanden op deze dag zijn het strand, zand en water. Het enige wat je krijgt is een cryptische plattegrond, een Beach Escape app en de bijbehorende Escape materialen richting de vloedlijn. In teams ga je gedurende 2 uur lang proberen te ontsnappen. Als team ga je middels coördinaten ingegraven aanwijzingen en verborgen kaarten zoeken. Teamwork, oriëntatie en logisch denken zijn essentieel bij het bedenken van de juiste ontsnappingsstrategie. Zijn jullie klaar voor dit groepsuitje?Auteur: Marly van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4