chevron_leftTerug naar overzicht

Teambuilding tip: Workshops

Vind jij het leuk om deel te nemen aan workshops? Wellicht is het leuk om samen met collega’s een workshop te volgen. Het is leerzaam én je leert elkaar beter kennen! Op onze website staan diverse groepsuitjes die jouw teamverband kunnen versterken. In deze blog lichten wij een aantal workshops uit die een echte aanrader zijn voor een teambuilding dag:

Schilderworkshop á la Bob Ross

Deze schilderworkshop staat garant voor gezelligheid en plezier. Het wordt een onvergetelijke belevenis! Je gaat aan de slag met het schilderen van een landschapsschilderij, stap voor stap. Dit landschapsschilderij wordt geschilderd in de karakteristieke Bob Ross stijl. Deze workshop is mogelijk op locatie naar keuze. Jouw locatie wordt omgetoverd tot een echt schilderatelier. De begeleider van de workshop helpt iedereen om uiteindelijk tot een mooi eindresultaat te komen. Met collega’s, vrienden of familie, fijn in een rustige sfeer een landschap schilderen is een doorslaggevend succes! Iedereen kan schilderen en gaat na de workshop met een zelf gemaakt schilderij naar huis.

Mopperworkshop

Iedereen zeurt wel eens. Dit wordt als negatief ervaren, maar is dit ook echt zo? Hoe helpt een mopperbui ons om beter naar elkaar te luisteren? Tijdens deze mopperworkshop wordt stilgestaan bij wat mopperen echt met ons doet, hoe er problemen binnen een bedrijf gesignaleerd kunnen worden en hoe er beter omgegaan kan worden met irritaties en uitdagingen. Er worden verschillende oefeningen gedaan. De bewustwording wordt gecombineerd met teambuilding en plezier. Er zal veel gelachen gaan worden! Deze workshop wordt door heel Nederland gegeven.

Graffiti workshop

De graffiti workshop leuk voor iedereen en het is geschikt voor iedere gelegenheid. Geschikt voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, school activiteit of een kinderfeestje. Deze workshop zorgt voor plezier en veel creativiteit! Voor elke gelegenheid wordt er een programma speciaal op maat gemaakt. Dit is mogelijk op locatie naar keuze en al het benodigde materiaal wordt meegenomen. Alles wordt netjes afgeschermd en beschermende kleding wordt aangeboden. Het zelfgemaakte graffiti kunstwerk mag gehouden worden. Leuk om thuis of op kantoor aan de muur te hangen!

Workshop met roofvogels en uilen

Tijdens deze workshop met verschillende roofvogels leer je dieren kennen zoals uilen, buizerds, valken, gieren en arenden. Als je er klaar voor bent kun je zelf roofvogels naar jouw hand laten vliegen. De workshop wordt afgesloten met de vrije vluchten van de Amerikaanse Zeearend. Deze activiteit wordt gegeven door ervaren valkeniers. Er is voldoende tijd om alle deelnemers te laten werken met de vogels. Geniet van deze leuke en interessante middag!

06 August 2021, Marly van TeamUitstapje