chevron_leftTerug naar overzicht

Teambuilding belangrijker dan ooit!

Door het thuiswerken is het teamgevoel nog belangrijker dan ooit geworden. We werken (zoveel mogelijk) thuis en missen het contact met collega’s. Gelukkig zijn er nog genoeg opties om met elkaar in contact te blijven. Een leuk e-mailtje, telefoongesprek, Skype gesprek of meeting op afstand. Vooral het contact informeel flauwekullen en kletsen missen we in deze tijd.

Wil jij de teamspirit juist nu versterken? En ben jij op zoek naar een teambuilding activiteit voor jouw bedrijf? Een uitje die ook nog een corona proof is? Dan hebben wij hét uitje voor jou: Quaranteambuilding!

Wat houdt het in?
In dit spel krijg je zeer diverse en gevarieerde opdrachten. Van alles komt in dit spel samen. Denk hierbij aan creatieve doe opdrachten, quizvragen en escape games. Maar ook gepersonaliseerde vragen en opdrachten die worden aangepast op jouw bedrijf. Daarnaast leer je je collega’s weer op een andere manier kennen. Wie de opdrachten het beste uitvoert wint de strijd!

Hoe speel je dit spel?
Je kunt Quaranteambuilding geheel corona proof vanuit thuis spelen. Via je smartphone of een andere device kun je via een app meedoen. De game is ook speciaal ontwikkeld om vanuit thuis te spelen.

Corona proof plezier maken
Op onze website zijn een aantal Home Games te vinden, waarbij je vanuit thuis fun kunt beleven. Ook vanuit thuis toch krijg je tijdens deze game vakkundige begeleiding van de organisator. Dit alles voor slechts 10 euro per persoon! Zou je graag nog meer corona proof uitjes willen ontdekken? Bekijk dan deze toffe bedrijfsuitjes op onze website.

Have fun!

13 September 2020, Marly van TeamUitstapje