Teambuilding belangrijker dan ooit!

Teambuilding belangrijker dan ooit!

13 september 2020

Door het thuiswerken is het teamgevoel nog belangrijker dan ooit geworden. We werken (zoveel mogelijk) thuis en missen het contact met collega’s. Gelukkig zijn er nog genoeg opties om met elkaar in contact te blijven. Een leuk e-mailtje, telefoongesprek, Skype gesprek of meeting op afstand. Vooral het contact informeel flauwekullen en kletsen missen we in deze tijd.

Wil jij de teamspirit juist nu versterken? En ben jij op zoek naar een teambuilding activiteit voor jouw bedrijf? Een uitje die ook nog een corona proof is? Dan hebben wij hét uitje voor jou: Quaranteambuilding!

Wat houdt het in?
In dit spel krijg je zeer diverse en gevarieerde opdrachten. Van alles komt in dit spel samen. Denk hierbij aan creatieve doe opdrachten, quizvragen en escape games. Maar ook gepersonaliseerde vragen en opdrachten die worden aangepast op jouw bedrijf. Daarnaast leer je je collega’s weer op een andere manier kennen. Wie de opdrachten het beste uitvoert wint de strijd!

Hoe speel je dit spel?
Je kunt Quaranteambuilding geheel corona proof vanuit thuis spelen. Via je smartphone of een andere device kun je via een app meedoen. De game is ook speciaal ontwikkeld om vanuit thuis te spelen.

Corona proof plezier maken
Op onze website zijn een aantal Home Games te vinden, waarbij je vanuit thuis fun kunt beleven. Ook vanuit thuis toch krijg je tijdens deze game vakkundige begeleiding van de organisator. Dit alles voor slechts 10 euro per persoon! Zou je graag nog meer corona proof uitjes willen ontdekken? Bekijk dan deze toffe bedrijfsuitjes op onze website.

Have fun!Auteur: Marly van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4