Teambuilding activiteiten

Teambuilding activiteiten

25 oktober 2020

Is jouw team toe aan een teambuildingsdag of wil je gewoon een leuk bedrijfsuitje organiseren? Bij teambuilding staat samenwerken centraal. Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen buiten het kantoor, daarnaast verbetert het de onderlinge samenwerking. Het is niet alleen een gezellige dag, ook boek je resultaten op de werkvloer. Creëer het ultieme groepsgevoel met een van onze teambuilding uitjes. In deze blog lichten wij een aantal originele teambuilding activiteiten uit.

 • Ranking the company

  Denk jij alles te weten van jouw collega’s? Dit spel is de manier om ze echt te leren kennen. Iedere deelnemer krijgt vooraf een enquête gemaild met vragen. Denk hierbij aan vragen als: Wie heeft de beste smoesjes? Wie haalt er het vaakst koffie? Daarna moet jij jezelf en je medespelers ranken. Per vraag wordt er een top 10 gemaakt. Hier komen de meest hilarische resultaten uit. Uiteraard zijn de vragen ook te personaliseren naar het bedrijf. De presentatie van Ranking the Company is in handen van een toffe quizmaster. Hij of zij loodst de teams door de vragen en zorgt voor een ontspannen sfeer.

   

 • The Communication Box

  In een team is communicatie zeer belangrijk. Het verbindt collega's waardoor ze elkaar gaan vertrouwen en optimaal gaan samenwerken! The Communcation Box is een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit. Tijdens dit spel ervaren deelnemers hoe een ander communiceert en leer je van elkaar hoe je het beste met elkaar kunt communiceren. Europol heeft namelijk twee geheimzinnige kisten weten te onderschepen. Volgens de inlichtingen kunnen de kisten niet te dicht bij elkaar komen. De specialisten van Europol zijn stuk gelopen met het kraken van codes om de kisten open te krijgen. Alleen jullie als externe communicatie experts kunnen dit mysterie ontrafelen en een ramp voorkomen! Door goed met elkaar te communiceren kun je allebei de boxen open maken.

   

 • Lipdub

  Speel samen jouw collega’s een rol in een spetterende videoclip. Op een ludieke wijze playback je een bekend liedje. Een lipdub bestaat uit één shot waarin de camera een vooraf bedachte route aflegt. Het teambuilding element is erg belangrijk bij het maken en regisseren van de clip. Dit uitje is de ultieme formule ontwikkeld voor: Plezier, Teambuilding, Hilariteit, Saamhorigheid en Amusement. Daarnaast is het filmpje een leuk aandenken van de dag. Aansluitend is er een spetterende Lipdub Music Award Show. Wie valt er in de prijzen?


Auteur: Janine van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4