Staat er een kinderfeestje op de planning? Dan is het tijd om na te denken over de invulling. Wij bieden een divers aanbod aan actieve en stoere activiteiten. Gegarandeerd een geslaagd kinderfeest met heel veel plezier en gezelligheid. Natuurlijk mag een bord frietjes, snack en glas ranja niet ontbreken aan het einde van de middag. In deze blog lichten we een paar stoere activiteiten uit.

Short Golf

Ben je op zoek naar een origineel en sportief uitje? Kies dan voor Short Golf: hét golfspel voor kinderen. Een gezellige outdoor activiteit die voor iedereen geschikt is. Ook voor spelers die geen ervaring hebben met golf. Na een glas drinken krijgt iedereen een korte instructie. Vervolgens start het golftoernooi, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het alleen voor de fun te spelen. Short Golf is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het spel is niet alleen leuk voor de kids maar ook voor volwassenen. Op locatie is het mogelijk om kleine versnaperingen te nuttigen. Optioneel is het mogelijk om een kindermenu te bestellen ter afsluiting. De activiteit duurt 1,5 tot 2 uur en is geschikt voor een groep tussen de 2 tot 36 kinderen.

Prijs:
Vanaf € 8,50 p.p. voor 9 holes

Vanaf € 14,50 p.p. inclusief kindermenu

Kinderpaintball

Kies voor Kinderpaintball als je een stoer kinderfeestje of klassenuitje wilt organiseren. Leuk voor zowel jong als oud! Ga samen met het gezin of met vriendjes en vriendinnetjes een dagje uit en voorzie elkaar van een mooi kleurtje. Het spel duurt circa 1,5 uur. Bij aanvang ontvang je 50 verfballetjes per persoon. Je kunt vooraf of ter plekke ook nog extra verfballetjes bijbestellen. Dan heb je nog meer verfplezier onder het schieten. Vanaf 8 personen kun je terecht voor een potje paintball.

Prijs:
Doordeweeks € 12,50 p.p.

Weekend € 15,00 p.p.

Zijn jouw kids al wat ouder? In deze blog lichten we een aantal puberproof activiteiten uit.

31 May 2021, Roy van TeamUitstapje