chevron_leftTerug naar overzicht

Sportieve groepsuitjes

Ben jij op zoek naar een sportief utstapje? Wij van TeamUitstapje bieden veel verschillende toffe activiteiten die vol in het thema van beweging staan. Benieuwd welke sportieve teamuitjes jij samen met je familie, vrienden of collega’s kan uitvoeren? Lees dan nu onze nieuwste blog verder! 
22
0
Bedrijfsuitje
share favorite
Padel
Ben jij klaar voor een intensieve máár spannende competitie? Misschien is padel dan iets voor jullie! Dit snelst opkomende racketsport van het moment is razend populair en gemakkelijk te leren!
Jullie beginnen de dag met een training van onze enthousiaste host die jullie allereerst, de beste tips en tricks aan zal leren. Na afloop van de uitleg starten jullie met een uitdagend padel toernooi. Met zes indoorbanen is deze activiteit niet weersafhankelijk en is het mogelijk dit intensieve uitstapje het hele jaar door te organiseren. Ook hebben jullie de keuze deze activiteit uit te breiden met o.a. een clinic van een Padel expert of horeca arrangement dat helemaal naar wens kan worden ingevuld.

Zin in een sportieve en unieke activiteit? Of je nu al ervaring hebt óf totaal niet. Padel is voor iedereen, ontdek daarom nu deze toffe sport! 

FatMax route
Maak samen met je vrienden een mooie fietstocht door het bos en de peelkanalen met de unieke FatMax
Deze elektrische ‘kickbike’ met enorme banden heeft een maximum snelheid van 28 km/u en actieradius van ca. 40 km. Hierdoor is de FatMax uitermate geschikt voor zowel een mooie en rustige fietstocht of een gave, uitdagende route die wij al voor jullie hebben uitgestippeld. Ook is het optioneel deze activiteit uit te breiden met bijvoorbeeld een tweede activiteit, dat aansluit op jullie programma óf kunnen jullie na het houden van de fietstocht genieten van een lekkere maar vooral ook gezellige lunch, diner óf borrel.

Deze activiteit heeft een tijdsduur van 2,5 uur, overigens dient u een WA-verzekering af te sluiten voor het gebruik van deze FatMax. De totale kosten voor dit groepsuitje inclusief desbetreffende WA-verzekering bedraagt €34,50 p.p.

Voorwaarden: 
 - Bestuurder minimaal 16 jaar (geen rijbewijs nodig) 
 - tekenen huurcontract 
 - akkoord met overige voorwaarden

American Football clinic
Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest hoe het is om American Football te spelen? Pro Football clinics is gespecialiseerd in het verzorgen van leuke unieke American Football clinics.
Een activiteit uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest, weekendje weg, óf teamuitje samen met je vrienden of collega’s.
 
Uitgerust in een American Football outfit met stootkussens starten jullie deze clinic. Als eerste leren jullie de belangrijkste basisaspecten van deze ultieme teamsport, zoals vangen, gooien, blocken en natuurlijk tackelen! Vervolgens testen jullie allemaal je traptechniek met een trap richting de doelpalen van het speelveld. 
Voordat jullie aan dat welverdiende biertje mogen beginnen, sluiten jij en je groep de activiteit eerst af met het grappige obstakel parcours.

Prijs: Vanaf 24,50 P.P
 Aantal personen: Vanaf 10 personen
 Locatie: Alphen aan de Rijn, in overleg ook uitwegmogelijkheden in omgeving Randstad.
16 May 2022, Peer van TeamUitstapje