chevron_leftTerug naar overzicht

Sportief het jaar starten

Wil jij 2021 goed beginnen? Kies dan voor een sportief uitje om het jaar te starten. Wij bieden diverse actieve en sportieve uitjes waarbij je je kunt uitleven. De activiteiten zijn in de buitenlucht en ook corona proof in te richten voor een toffe familiedag, vriendenweekend of teamuitje. Lees verder voor een aantal toffe sportieve uitstapjes.

Moonlight golf

Ben je op zoek naar een origineel en sportief teamuitje? Moonlight Golf is een sprookjesachtige ervaring waar je in het donker een golfbaan aflegt. Door middel van kleine lampjes wordt de baan verlicht en je speelt met gekleurde lichtgevende golfballetjes. Voorafgaand krijg je instructies van een instructeur en de materialen. Daarna kun je zelf aan de slag gaan. Je bent lekker actief bezig in de buitenlucht en ook nog eens in het donker. Een toffe belevenis voor jong en oud! 
Tip: zorg voor sportschoenen of sneakers en kleding waar je goed in kunt bewegen.

Kickbike

Kies voor een actief groepsuitje waarbij je ook nog de flora en fauna leert kennen van het Nationaal park de Weerribben. Geniet van de omgeving tijdens de verschillende opdrachten en breinbrekers in de tocht. Er zijn verschillende tochten en routes te kiezen die je met de kickbike kunt afleggen. Daarnaast deze activiteit te combineren met een heerlijke maaltijd of andere leuke activiteiten. Een toffe activiteit voor een onvergetelijke dag met familie, vrienden of collega’s.

American football

Altijd al willen ervaren hoe het voelt om American football te spelen? Grijp je kans en ga naar Pro Football clinics die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van sportieve American football clinics. Uiteraard hangt er voor iedere speler een American football outfit klaar met helm en shoulderpads. Tijdens de clinic leer je de basisaspecten van deze teamsport, denk hierbij aan gooien, vangen, blocken en tackelen. De tackle machines en stootkussen zorgen ervoor dat je helemaal los kunt gaan. Een sportieve uitdaging die ideaal voor een sportief bedrijfsuitje, teamuitje, teambuilding of vriendendag

Freerunnen

Bij freerunnen ga je op een creatieve manier van punt A naar B. Durf jij van hoge muren te springen en je angst te overwinnen bij een eerste salto? Je kunt het vergelijken met super actief buitenspelen onder begeleiding van een enthousiaste sportinstructeur. De clinic start op de luchtplaats van De oude Koepelgevangenis in Breda. Hier leer je de basis en ga je springend over het terrein. Hierna volgt een leuke tocht door het centrum van Breda en het station. Je gaat zo creatief mogelijk van A naar B. Ben jij klaar om jouw angst te overwinnen? 

Wij wensen jullie veel sportplezier!

04 January 2021, Jarno van TeamUitstapje