9
0
Bedrijfsuitje

Changing Gears

arrow_forward_ios
share favorite
10
0
Bedrijfsuitje
share favorite
43
0
Bedrijfsuitje
share favorite

Wat is er nou leuker dan een lekker competitieve spelshow. Ga de strijd aan met je vrienden, familie of collega’s bij een van deze leuke uitstapjes die hieronder zijn beschreven. Durf jij jezelf in het diepe te gooien en de strijd aan te gaan? Lees dan vooral even verder!

De Grote Spelshow

Lig jij ook elk weekend rollend van het lachen voor de televisie bij het zien van de verschillende spelshows? Of wat vind je van de spellen waarbij je echt je hersenen moet laten kraken? Wij hebben de leukste en grappigste spellen en de grootste breinbrekers nu voor je verwerkt in Dé Grote Spelshow!

Tijdens deze interactieve spelshow, onder begeleiding van onze enthousiaste quizmaster, komen twee uur lang de leukste spellen aan bod uit bekende tv programma’s, zoals uit ‘Alles mag op vrijdag/zaterdag/zondag’, ‘Het Beste Brein’ en ‘Jongens tegen de Meisjes’.

Elk team beschikt over een eigen quizknop. Drukt jouw team het snelste met de juiste antwoorden op de quiz- en fotovragen? Sla op de knop en geef direct het juiste antwoord! Hoe staat het met jouw vermogen om songteksten zo uit te beelden, zodat anderen ze kunnen raden? Of lukt het jouw team om binnen de tijd zoveel mogelijk woorden uit te beelden met de letters die op je lichaam hangen? Probeer in een karikatuur zo snel mogelijk de BN-er te herkennen, puzzel binnen de tijd en natuurlijk willen we ook weten hoe volgens jullie de getoonde filmpjes aflopen!

Ik hou van Holland

Hou jij ook zo van Holland en denk jij alles over ons kikkerlandje te weten? Deze quiz zal duidelijk maken wie in jullie gezelschap de grootste kenner is. Gaan jullie de strijd aan? Uitermate geschikt als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een dagje uit met de familie. Alle materialen worden geregeld, wij nemen namelijk mee:

  • Een laptop, beamer en scherm
  • Aankleding (zoals het Ik hou van Holland rad)
  • Een enthousiaste presentator
  • Alle rondes, inclusief bijbehorende materialen! Zoals de bomronde

De quiz begint met een uitgebreide uitleg over het spel, waarna de teams worden samengesteld. De teams onderscheiden zich door het dragen van petjes in de kleuren rood, wit en blauw. 

De spellen bestaan onder andere uit vragen- en schattingsrondes, spelling, muziek en niet te vergeten een bom- of kaasronde!

Jongens tegen de Meisjes

Onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster spelen jullie dit spel zo'n 1,5 tot 2 uur. We spelen op een locatie waar jullie willen zoals de huiskamer, zaaltje of een door ons geregelde locatie. Uiteraard is het mogelijk om uit te breiden met een borrel of diner.

Jullie krijgen verschillende opdrachten, maar ook leuke quizmomenten en muziekvragen.

Dus waar wacht je nog op? Neem via onderstaand formulier contact op voor een onvergetelijke familiedag, teambuilding, vrienden- of vriendinnendag.

In dit spel speel je meerdere leuke rondes waaronder:

  • Letterpakkenspel
  • Op het Matje
  • Muziekronde 
  • Inschatttingsvragen
  • en meer..
21 February 2022, Peer van TeamUitstapje