chevron_leftTerug naar overzicht

Spellen voor strijders

6
1
Bedrijfsuitje
favorite
10
0
Bedrijfsuitje

The Utrecht Canal Escape

arrow_forward_ios
favorite
4
0
Bedrijfsuitje
favorite
11
94
Bedrijfsuitje

Rally & Sloepvaren

arrow_forward_ios
favorite

Ben jij een echte die hard? Wij bieden activiteiten vol actie en avontuur. Voor de echte strijders die houden van een sportief uitje. Wij bieden diverse uitjes voor de echte die hards onder ons. In deze blog lichten we twee avontuurlijke uitjes uit.

Die Hard Games

Strijd samen met vrienden tijdens de Die Hard Games. Deze games bestaan uit 3 onderdelen:
1. Expeditie Robinson
Ga in groepen de strijd tegen elkaar aan. Als groep voer je verschillende opdrachten uit om punten te behalen. Ook kun je punten verdienen door een parcours te belopen. Lukt het jouw team om de meeste punten binnen te behalen? Ontdek het bij deze spannende game.

2. Highland Games
Deze game is een verzameling van diverse activiteiten van stoere tot uitputtende opdrachten. Denk hierbij aan opdrachten als: tug a war, katapult, whisky barrel run, caber wave en wheel throwing.

3. Paintball Bunnyrun
Wie-o-wie is het haasje van de dag? De verliezer krijgt een konijnenpak aan en rent door het veld heen. De andere deelnemers mogen met een paintball wapen schieten op de haas.

Hieronder een voorbeeldprogramma:
15:00 – Ontvangst op locatie
15:15 – Expeditie Robinson
16:15 – Pauze
16:30 – Highland Games
17:30 – Paintball Bunnyhunt
17:45 – Afsluiting aan onze bar

Termination Tournament

Dit programma bestaat uit Airsoft, Paintball en Archery Tag. Bij deze aaneengesloten activiteit kan maar liefst één team winnen. Het toernooi start met Airsoft, vervolgens gaan jullie paintballen. Als laatste uitdaging gaan jullie Archery Tag spelen. De dag begint met een korte introductie met het programma. Het Airsoften wordt met realistische wapens gedaan voor een zo realistisch mogelijke beleving te ervaren. In teams ga je de strijd aan. Daarna gaan jullie aan de slag met een potje Archery Tag. Ieder krijgt eigen boog en uitrusting. De dag wordt afgesloten met een spannend paintball gevecht. Het team met de meeste punten is winnaar van Termination Tournament.

Onderstaand een voorbeeldprogramma:
13:00 – Ontvangst op onze locatie
13:15 – Airsoft
14:15 – Pauze
14:30 – Archery tag
15:30 – Pauze
16:00 – Paintball
17:00 – Afsluiting aan de bar

17 January 2022, Roel van TeamUitstapje