chevron_leftTerug naar overzicht

Spellen voor speurneuzen

Ben jij een echte speurneus? Vang jij aanwijzingen op en vind jij de weg zelfs in het donker? Of weet jij een moord op te lossen? Wij bieden diverse bedrijfsuitjes vol spanning, avontuur en fun! Heb je een vriendenweekend, familiedag of bedrijfsuitje op de planning staan? Lees dan onze blog ter inspiratie met diverse uitjes voor de echte speurneuzen.

Dropping

Als groep word je naar een onbekende plek gebracht. Geblinddoekt word je gedropt op de startplek. De opdracht is om zelfstandig de weg terug te vinden. Met een kompas, GPS en andere hulpmiddelen probeer je als een echte speurneus de weg terug naar huis te vinden. Ondertussen krijg je gave opdrachten en aanwijzingen die je helpen met de zoektocht. Een dropping is zowel in de avond als overdag mogelijk. Uiteraard is het in de avond een stuk spannender. Er zijn twee varianten mogelijk. Het is een optie om een citygame Dropping te doen waarbij je als gezelschap wordt opgehaald in het centrum van een stad en een paar kilometer verder wordt gedropt. De andere variant is een dropping in de natuur of op het platteland. Weet jouw team de weg terug te vinden?

Moorddiner

Een Cluedo spel voor de professionals. Tijdens een 10-jarig huwelijk wordt een moord gepleegd, maar de grote vraag is door wie en waarom? Alleen de échte speurneus weet dat ene detail boven water te krijgen tijdens het moorddiner. De ondervragingen worden verricht door inspecteur Sanderinck. Alle deelnemers zijn opgeroepen op het plaats delict. De verdachte personages worden voorgesteld en de verdachtmakingen volgen elkaar al snel op de voet. Jouw taak om te achterhalen wie het heeft gedaan en waarom. Voor aanvang krijgt iedere deelnemer een script en bijpassende kleding voor het personage. Gedurende het spel worden de gangen opgediend en kun je lekker dineren en drinken samen. Met een lege maag kun je de zaak niet oplossen!

Waar is de Mol

Ben jij een goede speurneus en weet jij de Mol te vinden? Je gaat op zoek naar iemand die in de stad rondloopt. Vooraf ontvang je een plattegrond, smartphone met bijbehorende app die werkt op internet en GPS. Tijdens de zoektocht kom je de mooiste en leukste plekjes van de stad tegen. Onderweg verzamel je aanwijzingen over de persoon en de locatie waar de Mol zich bevindt. Het is de bedoeling dat alle teams deze persoon vinden. Het is dus niet afgelopen als een team hem of haar gevonden heeft.

Be Smart

Be Smart is een leuke teamuitdaging, waarbij je het mooie centrum van Maastricht verkent. Je gaat de stad in met hulp van een smartphone met daarop een speciaal ontwikkelde app waar een plattegrond op te vinden is. Je krijgt allerlei opdrachten die je moet volbrengen en hiermee kun je punten verdienen. De opdrachten hebben niet alleen te maken met de geheimen van Maastricht, maar ook met de andere deelnemers. Vooraf lever je zelf opdrachten en vragen aan die betrekking hebben op jouw team. Het spel wordt volledig op maat gemaakt. Via de smartphone kun je real-time de scores zien en daarnaast kun je via de app andere teams uitdagen. Tijdens het spel duiken de meest onverwachte momenten op en ga je strijd aan dwars door de stad. Wat weet jij van jouw medespelers?

22 April 2021, Janine van TeamUitstapje