8
0
Bedrijfsuitje

Stadsquiz te Voet

arrow_forward_ios
favorite
3
0
Bedrijfsuitje
favorite
1
1
Bedrijfsuitje
favorite
0
0
Bedrijfsuitje
favorite

Kijk jij elke maandag het spannende spel Hunted op TV? En heb je altijd al willen weten hoe het is om zelf hier aan deel te nemen? Speel dan een van onze Hunted spellen. Het spannende kat-en-muisspel waarbij het belangrijk is om onder de radar te blijven. In deze blog lichten we een aantal Hunted games uit.

Hunted

Als eerste hebben we het spel 'Hunted'. Blijft jouw team uit handen van de Hunters? Een spannend (teambuildings)spel voor samen met collega’s, vrienden of familie. Ontdek of het lukt om van de ene op de andere minuut te verdwijnen. De voortvluchtigen zetten alles op alles om uit de handen van de opsporingsteams te blijven. Daarentegen proberen de opsporingsteams zo snel mogelijk de spelers te vinden. Vooraf krijg je een uitgebreide uitleg over het spel en worden de teams samengesteld. De teams moeten gedurende het spel (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Door een opdracht correct uit te voeren krijg je een nieuwe aanwijzing of code. Hiermee krijg je meer informatie die jou verder kan helpen in het spel. Een super toffe en interactieve game!

Hunted Augmented Reality

Beleef de Hunted game op een unieke manier, namelijk middels Augmented Reality. Als Hunters ga je op zoek naar een anonieme hacker. De hacker heeft de macht gegrepen in de stad en daarbij sporen achtergelaten. Ga op avontuur en zoek naar de sporen en los escape games op die verschijnen in de vorm van Augmented Reality objecten. Uiteraard krijg je hierbij enthousiaste begeleiding en vakkundige ondersteuning voor de techniek. Het spel is mogelijk in een stad naar keuze in geheel Nederland of België.

Hunted The Game Experience

In Utrecht is het mogelijk om de officiële Hunted teamgame te spelen. Het is belangrijk om tijdens dit spel samen te werken om uit handen te blijven van de recherche. Wees op je hoede want niets is wat het lijkt! Het verhaal achter het spel is dat een criminele organisatie jullie bedrijf heeft gehackt. Alle privégegevens van het personeel liggen op straat. De recherche vermoed jullie als de criminelen. Dit wordt pas omgedraaid als jullie 1 miljoen CryptoCoins overmaken naar zijn account. Jullie krijgen hulp van een internationale zakenman. Een handlanger helpt jullie op weg met de benodigde materialen die nodig zijn om de CryptoCoins te verzamelen. Via een tablet kun je CryptoCoins verdienen door opdrachten uit te voeren. De opdrachten bestaan zoal uit Augmented Reality opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers.

The Hunted Citygame

The Hunted Citygame! Een groep bankovervallers is uit de gevangenis ontsnapt. Nu proberen ze alle kluizen in de stad te kraken. Met The Hunt app ga je samen op avontuur. Elk team speelt op eigen telefoon waarop het speelveld in de stad te zien is. Op de plattegrond staan de kluizen en personages. Tijdens de citygame kruip je in de huid van zowel een crimineel als een jager. Halverwege het spel worden de rollen omgedraaid. Als crimineel probeer je zoveel mogelijk kluizen te kraken. Ondertussen moet je wel uit handen van de Hunters blijven. Als Hunter probeer je dus zo snel mogelijk de criminelen te traceren. Ontdek welk team de beste tactiek en het meeste lef heeft.
27 January 2022, Roel van TeamUitstapje