Slecht weer? Kies een indoor activiteit!

Slecht weer? Kies een indoor activiteit!

28 januari 2020

Wij hebben de leukste indoor activiteiten om ook tijdens de koude dagen de leukste groepsuitjes te organiseren. Je hoeft je nooit te vervelen, ook niet met slecht weer. Teamuitstapje biedt een groot aanbod aan indoor activiteiten die leuk zijn voor jong en oud. Bekijk hier een greep uit ons aanbod.

  • Tapas kookworkshop

    Je maakt heerlijke tapas van kleine, pittig gekruide hapjes tot mini-salades. Oorspronkelijk is tapas Spaans en wordt er bij elk hapje en drankje geserveerd. Je kiest een aantal tapas gerechten die je graag zou maken en vervolgens ga je samen aan de slag. Vervolgens schuif je samen aan tafel en geniet je van samen van het diner. De gehele workshop staat in het teken van lekker eten en gezellig samen zijn.

  • Grolsch Brouwerij Tour

    Ervaar de karakteristieke pilssmaak met unieke beugelfles en typische reclames. Eeuwenlang heeft Grolsch een eigen onafhankelijke kijk op bier. Tijdens de tour leer je alles over het brouwproces, de geschiedenis, typische Grolsch-reclames en het logistieke proces. Eventueel kun je ook aanvullend wat eten bij de brouwerij, denk hierbij aan een lunch of buffet. Natuurlijk is er voldoende gelegenheid om de bieren te proeven.

  • Lachworkshop

    Zoek je een unieke workshop? Dan is deze lachworkshop goed om te ontspannen, verbinden en brengt vrolijkheid. De lachdocent neem je mee in een vermakelijk en begrijpelijk verhaal over de oorsprong van de lachtherapie uit India. Je leert middels oefeningen om ‘echt’ te lachen. Vanuit het pretgebied, zomaar om niets lachen, dubbelgevouwen liggen, buikpijn krijgen en bijna niet meer kunnen praten van het lachen. Geen moppen, maar speelse oefeningen die ervoor zorgen dat er een hartelijke lach los komt.Auteur: Janine van TeamUitstapje

1439 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4