Lukt het jou om raak te schieten? Probeer het tijdens een van onze spannende groepsuitjes. Wij bieden een divers aanbod aan activiteiten van paintball tot outdoor lasergamen. Lees meer over de mogelijkheden in deze blog.

Lasergamen

Kies voor outdoor lasergamen en beleef een origineel en gezellig teamuitje. Een actief uitstapje waarbij het doel is raak te schieten. Er zijn diverse mogelijkheden afhankelijk van de groepsgrootte. Het reguliere lasergamen is mogelijk als de groep uit maximaal 16 personen bestaat. Het Lasergame Tournament is geschikt voor grotere groepen van 16 tot 40 personen. Hierbij strijd je in teams tegen elkaar. De beste spelers krijgen speciale wapens en handgraten. Het spel bevindt zich op een echte battlefield met bunkers, loopgraven, tunnels en torens. Dit terrein is gemaakt in samenwerking met het echte leger. De wapens zijn uniek en gebaseerd op het spelsysteem Call of Duty. Het is ook mogelijk om een (teambuilding)programma samen te stellen met allerlei activiteiten zoals de GPS Treasure Hunt. Een tocht met GPS waarbij je ondertussen kunt genieten van de mooie natuur op de Veluwe. Aansluitend kan er gebruik worden gemaakt van een barbecue op het terrein.

PCP schietclinic

Deze schietclinic is leuk voor iedereen! Je leert hoe veilig om te gaan met het materiaal en vervolgens het richten en schieten. Wanneer iedereen er behendigheid in krijgt kan de strijd beginnen. Een spannende wedstrijd inclusief prijsuitreiking. De schietclinic duurt circa 1 uur. Het arrangement is uit te breiden met handboog- en/of kruisboogschieten. Ook is het mogelijk om het programma uit te breiden met een hapje of drankje op locatie. De clinic kan gehouden worden in het Actiondome in Arcen, Baarlo of Venlo. Daarnaast is het ook mogelijk om deze activiteit op eigen locatie te organiseren. Er kan een dagprogramma naar wens opgesteld worden voor een feest of teambuilding.

Paintball

Ben je op zoek naar een stoere activiteit voor een kinderfeestje, klassenuitje of een dagje uit met het gezin? Dan is wellicht paintball een optie. Vanaf 8 personen kun je meedoen aan deze game. Leuk om te spelen samen met vriendjes of vriendinnetjes, maar ook het gezin voorzien van een mooi kleurtje brengt veel fun met zich mee. Je ontvangt 50 verfballetjes per persoon. Eventueel zijn er nog extra verfballetjes te bestellen. Het spel duurt ongeveer 1,5 uur.

24 August 2021, Marly van TeamUitstapje