Personeelsuitjes in Oisterwijk

Personeelsuitjes in Oisterwijk

3 september 2021

In Oisterwijk zijn er diverse bedrijfsuitjes te organiseren met wat Brabantse gezelligheid. Wij bieden diverse personeelsuitjes in en rondom Oisterwijk. Bekijk een greep uit onze bedrijfsuitjes:

Ontdek Padel

Ben jij klaar voor een competitie vol spanning? Ontdek een populaire racketsport genaamd Padel. De activiteit is ook te spelen zonder enige ervaring met deze toffe sport. Padel is makkelijk te leren in een korte tijd. De instructeurs leren je alle tips en tricks. Vervolgens ga je tegen elkaar de strijd aan in een uitdagend toernooi. Het scoreverloop en de regels zijn vergelijkbaar met tennis. De grote verschillen met tennis zijn: de omringde baan, het kleinere racket en de verplichte onderhandse opslag. Er zijn zes indoorbanen aanwezig, dus de activiteit is niet weersafhankelijk. Deze activiteit is in Oisterwijk en Tilburg te organiseren.

Pretpark Adventure

In en rondom Oisterwijk is er genoeg te beleven. Binnen 25 minuten sta je in het magische park de Efteling. Pretpark Adventure is het uitje als je houdt van spanning, actie, teambuilding en gezelligheid. Je krijgt de volgende materialen mee: Pretpark Adventure Gameplay Map, telefoon voor extra missies, camera, vragenlijst, plattegrond van de attracties met juryleden, flesjes drinken en consumptiebon. Na instructies is het spel duidelijk, de materialen verdeeld en iedereen start met goede zin aan het spel. Probeer als team zoveel mogelijk punten binnen te slepen. Andere teams kunnen punten afsnoepen, dus dat maakt het spel nog spannender. Hebben jullie ooit een gezegde moeten raden terwijl je in een zweefmolen zit terwijl je kameraden dit uitbeelden naast de zweefmolen? Of heb je ooit 30 seconds gespeeld in een supersnelle achtbaan? Beleef het tijdens dit toffe spel!

De Grote Collegaquiz

Ontdek meer over jouw collega’s en het bedrijf tijdens de Grote Collegaquiz. Beantwoord de vragen in groepjes via een tablet en ontdek de leukste plekjes van de stad Tilburg. Je verzamelt op een centrale locatie in het centrum. Na een korte instructie kan het avontuur beginnen. Via de tablet krijg je aanwijzingen voor verschillende interessante plekken in de stad. De vragen worden in nauw overleg opgesteld. Het team met de meeste kennis over collega’s en het bedrijf wint! Deze activiteit is ook te combineren met lunch of diner.Auteur: Roel van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4