125
0
Bedrijfsuitje
favorite
11
59
Bedrijfsuitje
favorite
0
0
Bedrijfsuitje
favorite
9
0
Bedrijfsuitje
favorite
Een escape game hoeft niet altijd indoor te zijn, ook in de buitenlucht zijn er verschillende escape games mogelijk. Via een tablet of smartphone is het mogelijk om zonder spelbegeleider een van onze spellen te organiseren. Kies een stad of omgeving naar keuze en ga samen aan de slag een van onze outdoor escape room games. Een ideale activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of teambuilding. Lees in deze blog een top 3 escape games in de buitenlucht.

Sherlock

Als eerste hebben we het spel genaamd Sherlock. Een aartsvijand van Sherlock heeft verspreid over de stad gijzelaars hermetisch afgesloten in kamers. Met een iPad op zak probeer je zoveel mogelijk raadsels en puzzels op te lossen. Het doel van het spel is om de gijzelaars te bevrijden en zoveel mogelijk geld te verdienen. De game is te spelen via een app met jouw eigen iPad of smartphone. Het is met ieder Apple of Android toestel te spelen. De toestellen moeten een minimale databundel van 500 MB hebben. De applicatie creëert een dynamisch speelveld rondom elk gewenste locatie. Kies voor een plek met zoveel mogelijk straatjes en steegjes, zoals in een gezellig stadscentrum. Je leert de omgeving op een unieke manier kennen. Het spel is te spelen met 1 team, maar met meerdere teams is het spel nog leuker.

Narcos

Als tweede hebben we een spel genaamd Narcos. Deze game is ook met eigen smartphone of tablet te spelen. Tijdens het spel infiltreer je in een criminele drugsbende. Je wilt deze van binnenuit oprollen. Duik samen met je team in dit spannende avontuur en ontdek undercover een wereld vol criminelen. Los de puzzels op en kom steeds dichter bij de leiders van het kartel. Werk goed samen en zorg dat de bende op tijd is opgerold. Je kunt Narcos op elke gewenste locatie spelen met de applicatie. Speel de game met meerdere teams en beleef de ultieme Narcos ervaring.

The Big Escape

Deze buitenactiviteit genaamd 'The Big Escape' duurt circa 2,5 uur. Door opdrachten, raadsels en puzzels op te lossen probeer je uit District 7 te ontsnappen. District 7 bestaat uit 7 zones die een voor een moet kraken met diverse leuke en ingenieuze opdrachten. Naast de opdrachten ga je op zoek naar geheime sleutelcodes, ook hiermee kun je punten verdienen. Na afloop krijg je de juiste oplossingen en uitslag te horen. Deze game is in de volgende steden te spelen: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Gouda, Harderwijk, Naarden, Nijmegen, Utrecht, Wageningen en Zwolle.

16 September 2021, Roel van TeamUitstapje