Originele teamuitjes

Originele teamuitjes

8 juni 2021

Ben je op zoek naar een uniek teamuitje? Een origineel teamuitje brengt je als team dichter bij elkaar en je beleeft ook nog eens veel plezier samen. Het vinden van een unieke activiteit kan nog een hele klus zijn. Wij bieden verschillende originele activiteiten om een onvergetelijke dag te beleven. Voor zowel een bedrijfsuitje als een teambuilding activiteit hebben wij genoeg passende uitjes. Lees in deze blog een greep uit ons aanbod aan originele teamuitjes.

 1. Graffiti

  Maak je eigen kunst tijdens de graffiti workshop. Een uniek en uitgebreid programma waarbij je begeleiding krijgt van een aantal echte graffiti artiesten. Iedere deelnemer kan een eigen graffiti schilderij maken of kiezen voor een gezamenlijk kunstwerk. Deze activiteit is ideaal voor een teambuilding. Je leert elkaar beter kennen, creëert een goede sfeer en bouwt een band op tussen collega’s. Je krijgt uitleg over de diverse spuitbussen en spuittechnieken, gaat ontwerpen maken (op papier) en vervolgens ga je zelf aan de slag met echte graffiti spuitbussen. Het programma is geheel naar wens in te vullen. Het is op verschillende locaties mogelijk om deze workshop te houden en in overleg zelfs op eigen locatie. Tijdens deze unieke graffiti workshop beleef je een creatieve en gezellige dag!

 2. Mobiele Escape Room – Het Kunstatelier

  Deze mobiele escape room is op elke locatie naar wens mogelijk. Het is zelfs mogelijk om meerdere kamers op te bouwen. De activiteit is hierdoor geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het verhaal van het spel gaat als volgt: een schilderij van Rembrand ligt ter observatie bij een kunsthistoricus. Het schilderij is enorm veel geld waard, dus jullie zijn van plan om deze te stelen. Na een grondig vooronderzoek weten jullie dat het schilderij opgeslagen ligt in de kelder van het kantoor. Tot jullie verbazing ligt hier niet 1 exemplaar, maar in totaal 3. Jullie kunnen ze niet allemaal meenemen, dus moeten jullie achterhalen welke de echte is. Hiervoor heb je het materiaal van kunsthistoricus Timmer nodig. Dit ligt goed verborgen achter slot en grendel. Het is een race tegen de klok, aangezien de bewaker elke 60 minuten een ronde maakt. Aan jouw team de taak om binnen 1 uur te achterhalen welk schilderij jullie moeten meenemen.

 3. Hollandse Quiz

  Ben je op zoek naar een online quiz? Kies dan voor de Hollandse Quiz! Deze is vanuit thuis te spelen. Het zorgt voor een hilarische avond, samen met je collega’s. In teams ga je de strijd aan in verschillende spelrondes. Raad nummers in de muziekronde, noem zoveel mogelijk Hollandse rijtjes of vertel een verhaal goed door aan jouw team. Het zijn gevarieerde rondes wat zorgt voor een leuk en interactief spel. Daarnaast is er ook een bonusronde met verschillende challenges. Een opdracht is het herkennen van een kleur in een muziekstuk. Het lied is van Nederlandse bodem en bevat een kleur in de titel, songtekst of in de naam van de artiest. Samen beleef je een onvergetelijke teamuitje vanuit thuis.Auteur: Roy van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4