chevron_leftTerug naar overzicht

Originele bedrijfsuitjes corona proof

Vind jij het belangrijk dat juist tijdens corona het bedrijf één team blijft? Hiervoor bieden wij een aantal teambuilding activiteiten. Wij zetten een aantal corona proof bedrijfsuitjes op een rijtje.

Mopperworkshop

Onze mopperworkshop is een voorbeeld van een uitje waarbij de deur niet verlaten hoeft te worden. Mopperen wordt vaak als negatief ervaren, maar tijdens deze workshop ga je samen met je team kijken of mopperen, zeuren of zaniken op de werkvloer wel degelijk zo negatief is. Misschien kun je er wel iets positiefs uit halen? Tijdens dit personeelsuitje wordt de 1,5 meter afstand regel in acht genomen.

Aantal personen: Vanaf 8 personen

Prijs: Vanaf €23,00 p.p incl. BTW

Quaranteambuilding

Gewoon vanuit thuis of vanuit kantoor kan jouw bedrijf via de smartphone het formele contact weer oppakken en leer je elkaar van een andere kant kennen. Quaranteambuilding is een mix van creatieve doe-opdrachten tot quizvragen en van escape games tot aan gepersonaliseerde vragen en opdrachten. De prijs voor het spel is ook interessant, je kunt het namelijk al voor 10 euro per persoon uitvoeren!

Aantal personen: 15 – 500 personen

Prijs: Vanaf €10,00 p.p. incl. BTW

Ranking the company

Tijdens de Ranking the company ga je onderzoeken hoe goed jij je collega’s eigenlijk kent. Vooraf is het de bedoeling dat iedere kandidaat een enquête inlevert waarbij vragen als “wie gaat er als laatste naar huis na de borrel?” zij zichzelf moeten ranken. Waarop volgend het team bij iedere vraag iedereen moet ranken waardoor een top 10 wordt opgesteld. Het spel is voorzien van een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner

Aantal personen: vanaf 12 personen

Prijs: Vanaf €60,45 p.p. incl. BTW

Veel plezier bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje!

27 September 2020, Danique van TeamUitstapje