chevron_leftTerug naar overzicht

Ontspanning voor thuiswerkers

5
0
Bedrijfsuitje
favorite
44
0
Bedrijfsuitje

Ontdek Padel!

arrow_forward_ios
favorite
0
0
Bedrijfsuitje

Cold Case

arrow_forward_ios
favorite
favorite

Wil je graag de thuiswerkers belonen? Geef ze wat ontspanning met een van onze toffe online activiteiten. Door het thuiswerken hebben we steeds minder informeel contact. Wil je de teamverband toch versterken? Kies dan een van onze spellen en verras jouw collega’s met een online teambuilding.

Online (Pub)quiz met live presentator

Ontdek wie goed is in plaatjes raden, muziekfragmenten en het ontrafelen van leuke vragen en weetjes. De online quiz wordt gepresenteerd door spontane en grappige presentatoren. Ideaal als teambuilding maar dan op afstand. De middag of avond kan naar wens ingedeeld worden. In overleg zijn er diverse mogelijkheden. Er kunnen kosteloos themarondes worden toegevoegd aan een quiz over bijvoorbeeld een collega, jarige of woonplaats. Een unieke en bloedfanatieke middag of avond samen met je collega’s. De quiz duurt circa 1,5 tot 2 uur aan.

Leukste Lockdown event

Bij het spel Lockdown ga je aan de slag met teams van 3 tot 5 personen. De opdrachten van dit spel variëren van makkelijk tot pittig. Het spel duurt circa 1,5 uur. Uiteraard is het mogelijk kom het spel in te korten of uit te breiden minder of meer opdrachten toe te voegen. Het contact tussen de teams kan via Zoom, Teams of Whatsapp. Elke deelnemer krijgt vooraf het gele boekje toegestuurd. Daarin staat alle benodigde informatie over het spel. De spelleider krijgt de spelwebsite door en daarbij tot hoe laat het spel Lockdown beschikbaar is. De spelers gaan naar de website en voeren zoveel mogelijk opdrachten uit. Elke opdracht levert een code op. Aan het einde van het spel sturen alle deelnemers de codes naar de spelleider. Vervolgens wordt de winnaar van het spel Lockdown bepaald. De spelleider kan ook deelnemen aan het spel.

Online Grote Bingo Show

Beleef een Bingo Show vol plezier een gekkigheid. Een lachwekkende show met fun prijzen. Het spel is geschikt voor jong en oud. Speel mee met digitale bingokaarten. Er zijn diverse rondes zoals de muziekronde. Herken jij alle liedjes? Dan is het aan jou om Bingo te roepen! Online is er een gezellige quizmaster aanwezig om julie door de avond of middag te loodsen. Met deze activiteit heb je 1,5 tot 2 uur spelplezier. Alle benodigdheden worden digitaal toegestuurd.

20 January 2022, Roel van TeamUitstapje