chevron_leftTerug naar overzicht

Ontsnap uit de gracht

Geen rustige rondvaart deze middag, máár een spannend escape-spel in de mooiste grachten van ons kikkerlandje. Uitgerust met één speltelefoon ga je in teams raadsels oplossen, puzzelstukken verzamelen en proberen de juiste verbindingen te leggen. Samen proberen jullie een ontsnappingsmogelijkheid te creëren. Lukt het jou team te ontsnappen uit de grachten? Lees deze blog voor meer informatie over deze toffe activiteit.
279
0
Bedrijfsuitje
favorite
2
0
Bedrijfsuitje

Escape on the Beach

arrow_forward_ios
favorite
5
0
Bedrijfsuitje
favorite
Uitleg
Tijdens de introductie worden de teams door onze spelbegeleiders bekend gemaakt, ieder team verzamelt zich vervolgens bij een van de elektrische sloepen. Uitgerust met onze smartphone en speciale Canal-Escape App, een plattegrond en diverse hulpmiddelen trotseren jullie de mooie grachten van de stad op zoek naar een ontsnappingsmogelijkheid.
 
 Tijdens de tocht moet je als team de speltelefoon goed in de gaten houden, via deze telefoon krijgen jullie namelijk hints en aanwijzingen opgestuurd. Deze aanwijzingen zijn erg belangrijk om ontcijferd te worden. De speciaal ontwikkelde ‘Canal Escape App’ triggert allerlei soorten opdrachten via GPS-locaties die jullie vervolgens in de sloep uitvoeren. Aan elk team de taak om de GPS-locaties op de kaart te lokaliseren en de juiste aanwijzing op de juiste plek te verzamelen. Door middel van het verzamelen van puzzelstukken, het leggen van de juiste verbindingen én het op te lossen van raadsels probeer je de andere teams te snel af te zijn en zo als eerste team te ontsnappen uit de stadsgrachten. 
Geen puzzeltochtjes met standaard vragenlijstjes, maar uitgebreide opdrachten, doordenkers, lastige raadsels. Zelf varend achter het stuur van een milieuvriendelijke en elektrische sloep ga je samen op pad. Lukt het jullie om tijdens dit unieke-vaarspel als eerste te ontsnappen uit dit waterdoolhof?

De canal-escape is inclusief:
- Een elektrische fluisterboot/sloep per team
 - Eén smartphone, incl. app en andere spelmaterialen
 - Professionele spelbegeleid(st)er
 - Drankje en snack voor onderweg
 - 1 consumptie per persoon (bier, fris of wijn)
 - Originele prijs voor het winnende team
Het is mogelijk dit uitje aan te passen en uit te breiden met een lunch-, borrel/proeverij- en dinermogelijkheden in Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Den Bosch en Haarlem.
18 April 2022, Peer van TeamUitstapje