Ben je op zoek naar een online teamuitje? Wij bieden diverse spellen die vanuit jouw eigen locatie te organiseren zijn. Op deze manier kun je op elk gewenste locatie een bedrijfsuitje of teambuildingactiviteit organiseren. Lees in deze blog 4 toffe online spellen:

 1. The secret of the missing girl

  Ben jij klaar voor een spannende escape room? Kies dan voor The secret of the missing girl. Ondanks dat het een online spel is heb je toch veel interactie met elkaar. Teamwork en sterke onderlinge communicatie is zeer belangrijk bij deze game. Aan jouw team de taak om de vermissing van Beau op te lossen. Haar familie staat namelijk voor een groot mysterie: wat is er met Beau gebeurd en waar is ze nu? De politie lijkt maar niet verder te komen met de vermissing, dus hebben ze jullie hulp nodig. Doormiddel van aanwijzingen en het oplossen van puzzels en raadsels is het mogelijk om het mysterie te ontrafelen. Het is een gezellig avondvullend programma van 1 tot 3 uur. Iedere deelnemer kan het spel via zijn of haar laptop spelen. Gebruik Skype, Zoom of MS Teams om met elkaar te communiceren tussendoor. Weet jouw team goed samen te werken op afstand en het mysterie op te lossen?

 2. Online pubquiz

  Speel deze quiz vol ludieke weetjes en gezelligheid! De online pubquiz zorgt voor veel plezier en is voor jong en oud geschikt. De enthousiaste quizmaster neemt je mee in de verschillende rondes met een flinke dosis humor. Het is mogelijk om individueel of in (virtuele) teams de quiz te spelen. Jouw kennis wordt getest op diverse thema’s zoals muziek, sport en media. Een ideale activiteit voor een alternatieve vrijmibo, familiedag of vriendendag op afstand. De quiz duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Beleef een middag of avond vol plezier met elkaar.

 3. Quaranteambuilding

  Door het thuis werken missen we onze collega’s, het informele flauwe kullen en kletsen. De gesprekken via Skype, e-mail of telefoon zijn kort en vaak formeel. Een online teambuilding is dan ook een goede manier om het groepsgevoel toch te behouden. Quaranteambuilding is speciaal ontwikkeld om vanuit thuis te spelen. Je krijgt tijdens het spel gevarieerde opdrachten zoals creatieve doe opdrachten, quizvragen, escape games en gepersonaliseerde vragen en opdrachten. Het is niet alleen gezellig, ook leer je elkaar op een andere manier kennen. Laat de strijd maar losbarsten!

 4. Online moordspel

  Weet jij een moord op te lossen? Het Online Moordspel is geheel vanuit thuis te spelen. Er is een moord gepleegd en alle teamleden worden hiervan verdacht. Aan jullie de taak om onderling bewijsmateriaal te verzamelen om jullie eigen onschuld te bewijzen. Aan de hand van diverse vragen, opdrachten en raadsels krijg je steeds meer aanwijzingen. Lukt het jullie om de moordenaar te achterhalen? Ga dan snel aan de slag met deze online game.

29 April 2021, Roy van TeamUitstapje