Online spelactiviteiten

Online spelactiviteiten

29 januari 2021

Ben je op zoek naar online activiteiten voor een bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje? Tegenwoordig is er ook steeds meer online mogelijk via Teams, Zoom of Skype. De digitale opties zijn te spelen op elke gewenste plek. Wij bieden een divers aanbod aan online activiteiten, van een pokerworkshop tot een moordspel. Lees hier 3 toffe online uitjes:

 1. Online pokerworkshop

  Leer online de basisregels van het pokerspel in een interactieve speluitleg. De gehele workshop vindt online plaats via Zoom of Teams. Na de uitleg ben je klaar voor het eerste echte online pokertoernooi. Eerst is er een korte oefenronde, daarna gaat iedereen pokeren op zijn of haar eigen smartphone of tablet. Ondertussen zit je op een ander apparaat in de online meeting met instructeur. Het programma is naar wens en groepsgrootte aan te passen.

 2. Unsolved Mystery

  Ben je op zoek naar een online teambuilding en samenwerkingsgame? Dan is Unsolved Mystery een ideaal spel om op afstand te spelen. Het spel start met een mail, waarna jullie terecht komen in een avontuur vol raadsels en rare gebeurtenissen. De taak aan jouw team op het op te lossen. Maak contact met elkaar, deel schermen en ga samen op onderzoek uit. Weten jullie deze unsolved mystery op te lossen?

 3. Online moordspel

  Wil je vrienden of collega’s nog beter leren kennen? Kies dan voor het meeslepende Online moorspel. Je speelt deze game vanuit thuis. Het verhaal gaat dat er een moord is gepleegd en iedereen van jullie groep wordt verdacht. Het is jullie taak om bewijsmateriaal te verzamelen om onschuld te bewijzen. Lukt het jullie om de juiste moordenaar te achterhalen? Geen tijd te verliezen!

Veel online spelplezier!Auteur: Danique van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

 • Diner
 • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

 • Dagarrangement
 • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4