Door Corona zijn we steeds meer online contact aan het houden. Skype, Zoom en MS Teams zijn dan ook een van de meest gedownloade apps van 2020/2021. Ben je op zoek naar ontspanning in deze gekke tijden? Kies dan voor een van onze corona proof activiteiten.

De Andere Quiz

Wij hebben diverse teamuitjes die online zijn. Een uitje die onlangs is toegevoegd is: De Andere Quiz. Een online pubquiz die bestaat uit hilarische filmpjes, leuke muziek en een grote dosis humor en creativiteit. Via Zoom of MS Teams is het mogelijk om met collega’s, vrienden of familie deze toffe quiz te spelen. Het spel wordt begeleid door een van de 25 professionele presentatoren. Het is zelfs mogelijk om te kiezen voor een Engelstalige quiz, inclusief native English speaker als presentator. Deze quiz is ideaal als je de gezelligheid met je collega’s mist door het thuis werken. De quiz duurt ongeveer 90 minuten.

De Online Quiz

Ben je op zoek naar een quiz vol ludieke weetjes en gezelligheid? De Online Quiz is voor zowel jong als oud geschikt. Een enthousiaste quizmaster neemt je mee door diverse vragenrondes. Ga de strijd in teams aan of speel de quizindividueel. Een ideale vervanger voor de vrijmibo tijdens Corona. Jullie worden getest aan de hand van jullie kennis over thema’s als muziek, sport en media.

Virtuele pubquiz

Speel virtueel met een aantal vrienden of collega’s deze geweldige pubquiz. Deze quiz is ideaal als teambuilding activiteit vanuit thuis. Met een goede dosis, humor, ontspanning en natuurlijk een fanatieke strijd heb je een leuke avondinvulling. Op deze manier kun je toch nog wat gezelligheid beleven samen op afstand. Het is de bedoeling dat jullie teams maken van 4 of 5 personen. Via Skype of Zoom wordt er op een virtuele manier contact gemaakt met elkaar. De quiz wordt gepresenteerd vanuit een speciaal ingerichte studio. Je kan zelfs kiezen om gepersonaliseerde vragen toe te laten voegen aan de quiz waardoor het nog leuker wordt!

Have fun!

11 March 2021, Marly van TeamUitstapje