Online eindejaar activiteiten

Online eindejaar activiteiten

28 december 2020

Ben je op zoek naar een toffe activiteit om het jaar goed af te sluiten? Helaas kunnen we dit jaar geen kerstviering organiseren en vullen we nieuwjaar op een alternatieve manier in. Om toch iets leuks op te tuigen zijn er diverse digitale opties. Wij bieden diverse corona proof uitjes voor de kerst of om het nieuwe jaar in te gaan. Alle activiteiten zijn vanuit thuis online te organiseren. Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaande activiteiten met elkaar te combineren. Een aantal games speel je individueel en sommige spellen voer je uit in virtuele teams. Ben jij benieuwd naar ons aanbod? Lees dan deze blog.

Virtuele foute kerstbingo

Je zit thuis klaar voor de computer of iPad met een bingokaart. Het spel wordt gepresenteerd door de enige echte Kerstman. Deze bingo is net een tikkie anders. Ben jij klaar voor een dans- en turboronde? Uiteraard zijn er ook een aantal toffe prijzen te winnen. Roep jij als eerste bingo?

Online pubquiz

Er zijn twee themamogelijkheden bij deze pubquiz: kerst of top 2000. Er komen tijdens deze pubquiz verschillende rondes voorbij. De kerstman presenteert deze toffe quiz. Diverse thema’s komen aan bod, waardoor het ook voor iedereen leuk is om mee te doen. Wie weet er het meeste en wint?

Quaranteambuilding (kersteditie)

Zoek je een virtueel teambuildingsuitje? Kies dan voor deze Quaranteambuilding, waar alles samen komt. Je krijgt allerlei opdrachten van de kerstman. Denk hierbij aan quizvragen en escape games. Vervolgens is het aan jou de taak om de meeste punten te behalen. Teambuilding maar dan vanuit thuis. 

Kerst-borrelpakket

Een kerstborrel vanuit thuis organiseren is mogelijk met ons kerst-borrelpakket. Virtueel met elkaar borrelen is anders, maar kan ook zorgen voor een onvergetelijke avond. Er zijn diverse mogelijkheden.

Wij wensen iedereen een fijne kerst en goede afsluiting van het jaar toe!Auteur: Marly van TeamUitstapje
VR La Casa de Dinero Escape Game

Vr la casa de dinero escape game

Laat El Professor jullie de weg wijzen, pleeg een bankoverval op de Rijksmunt en ontsnap met al het geld uit de kluis.

  • Diner
  • Avondarrangement
Outdoor AR Escape Game: Undercover
Corona Proof

Outdoor ar escape game: undercover

Waan je een echte undercoveragent en infiltreer in de Nederlandse Drugswereld. Tijdens deze uitdagende AR City game ga je op zoek naar de voorraad...

  • Dagarrangement
  • Avondarrangement

1436 bezoekers beoordelen onze
groepsuitjes gemiddeld met een

9.4